Acasă Actualitate Politistii olteni au datorii de patru miliarde

Politistii olteni au datorii de patru miliarde

-

Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) Olt trece prin momente dificile. Deoarece ministerul de resort nu a distribuit sumele necesare pentru stingerea datoriilor catre furnizorii de utilitati, IJP a acumulat datorii de patru miliarde de lei. Abia acum o luna, conducerea institutiei a achitat doua miliarde, urmind ca restul sa fie platit dupa ce MAI va aloca banii necesari in conturile institutiei din Olt. Deocamdata s-a reusit ca politistii olteni sa ajunga „la zi“ cu debitele pe anul trecut. „Desi am efectuat unele plati, mai avem pina sa ajungem la lichidarea datoriilor. Avem asigurat stocul de combustibil pina la jumatatea lunii mai. Si in ceea ce priveste drepturile banesti ale angajatilor avem ceva probleme. Speram ca ministerul sa fie receptiv la doleantele noastre si sa ne putem achita si restul datoriilor cit mai repede“, a spus seful IJP Olt, comisarul-sef Florian Baicea.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli...

Inspector de muncă, acuzat de luare de mită

Procurorii doljeni au reţinut un craiovean de 45 de ani, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Anchetatorii susţin că inspectorul de muncă a cerut o mită de 1.500 de lei administratorului a două societăţi comerciale.