21.7 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTaximetrista a sarit din masina ca sa scape de avansurile clientilor

Taximetrista a sarit din masina ca sa scape de avansurile clientilor

Doi indivizi i-au facut propuneri indecente unei taximetriste din Craiova, determinind-o pe soferita sa-si abandoneze masina de frica sa nu fie violata.


Marti seara, in jurul orei 22.00, doi barbati au urcat de la BANCPOST in taxiul Romnicon cu indicativul 259 – un Daewoo Tico cu numarul de inmatriculare DJ-83-MAL – la volanul caruia se afla Daniela Truica, de 36 de ani, din Craiova. Cei doi clienti au solicitat sa fie dusi pina in comuna Breasta, la citiva kilometri de municipiu. Pe drum, indivizii au inceput sa-i faca avansuri si propuneri indecente taximetristei. Temindu-se ca acestia vor trece la fapte, mai ales ca ii oprisera statia, ca nu cumva sa ceara ajutor colegilor, la intrarea in satul Obedin al comunei Breasta, femeia a oprit masina si a fugit, lasind cheile in contact. Ramasi fara sofer, clientii s-au gindit ca se pot descurca si singuri. Unul dintre ei a trecut la volan si a demarat. N-au mers insa decit vreo 300 de metri, pentru ca „soferul“ s-a dovedit nepriceput in minuirea volanului, intrind cu Tico in santul de la poarta lui Nicolae Corcoveanu, din Obedin. Masina, devenita inutilizabila, mai ales ca facuse pana de cauciuc la roata din dreapta fata, a fost abandonata, iar indivizii au plecat pe jos, pierzindu-se in intuneric.


In acest timp, taximetrista – ramasa si fara masina – a incercat sa gaseasca pe cineva care s-o ajute. A oprit prima masina care a trecut prin zona – tot un taxi, dar apartinind firmei Favorit – si a anuntat politia. Oamenii legii incearca acum sa ii identifice pe cei doi indivizi, urmind ca, dupa audierea lor, sa stabileasca pentru ce infractiuni se fac vinovati. Audiata de politisti, taximetrista Daniela Truica a declarat ca cei doi clienti nu au lovit-o, nu au dezbracat-o, nici macar nu s-au atins de ea, insa au folosit un limbaj obscen si i-au facut propuneri indecente. Cum din taxiul parasit in santul de la marginea drumului nu au disparut banii si nici alte bunuri, cei doi clienti „in calduri“ ar putea scapa numai cu o amenda.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS