Acasă Actualitate Magnatul Dinu Patriciu, asteptat la audieri

Magnatul Dinu Patriciu, asteptat la audieri

-

Magnatul Dinu Patriciu da iar cu subsemnatul in fata procurorilor de la Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie in legatura cu dosarul Petromidia. Presedintele CA al Rompetrol este asteptat astazi in fata anchetatorilor, dupa ce in urma cu zece zile a fost pus oficial sub urmarire penala, alaturi de 11 persoane, pentru spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la inselaciune. Ancheta, sustin surse judiciare, vizeaza modul de privatizare a SC Petromidia SA si de stabilire a valorii actiunilor in raport cu pretul de piata, valoarea comerciala reala si instrainarea activelor rafinariei catre societatile din grupul Rompetrol.


Lui Patriciu i se reproseaza ca nu a respectat programul de investitii de 15 milioane dolari dupa ce a preluat Rafinaria de la Navodari, ca imprumuturile de titei catre alte firme s-au facut in mod fraudulos si ca nu au fost inregistrate in contabilitate acte de gestiune, ceea ce a creat statului o paguba de 300 de miliarde de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Craiovenii, buluc la piaţă

Pandemia de COVID-19 nu prea îi sperie pe craioveni din moment ce dau buluc în pieţele oraşului să se aprovizioneze. Cumpărăturile zilnice...