16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBanii, prietenii si familia - principalele conditii pentru o viata fara stres

Banii, prietenii si familia – principalele conditii pentru o viata fara stres

Banii, prietenii si timpul petrecut cu familia sint principalele conditii pentru barbati pentru a avea o viata lipsita de stres. Potrivit unui sondaj realizat de revista germana Best life, pentru 92 la suta dintre barbati, un salariu sigur este principala conditie pentru o viata satisfacatoare.


Pentru doua treimi dintre persoanele intervievate, intilnirile cu prietenii si timpul petrecut cu familia sint principalele premise pentru a fi multumite de propria viata. Vizitele la rude insa reprezinta pentru majoritatea respondentilor un adevarat chin, doar doi la suta dintre persoanele intervievate privindu-le ca pe un factor de liniste.


Pentru o viata lipsita de stres, barbatii par dispusi chiar sa accepte un salariu mai mic. Aproape jumatate dintre respondenti ar da o parte din salariu doar ca sa aiba mai mult timp liber, in timp ce un sfert ar renunta la o parte din bani, daca ar avea un job fara pea mult stres. Acest sondaj a fost efectuat pe un esantion reprezentativ format din 1.055 de barbati cu virste cuprinse intre 35 si 60 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS