12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFunctia de director general al DSP Dolj, scoasa la concurs

Functia de director general al DSP Dolj, scoasa la concurs

Cind toata lumea se astepta ca prof. dr. Dan Mogos sa ia in primire scaunul de director al Directiei de Sanatate Publica (DSP) Dolj, s-a produs surpriza. Agentia Nationala a Functionarilor Publici din România a anuntat zilele trecute scoaterea la concurs a postului respectiv, acesta urmind sa aiba loc pe 21-22 aprilie.


DSP Dolj se afla in acest moment intr-o situatie neobisnuita. De pe 1 martie, o data cu demisia dr. Eugen Magla din functia de director general, nu se mai stie cine conduce institutia. Asta pentru ca in timp ce reprezentantii Ministerului Sanatatii sustin ca adjunctul lui Magla, dr. Stefan Popescu, ar fi primit delegatie pina la numirea de catre ministrul sanatatii a unui interimar, acesta neaga cu vehementa, sustinind la rindul sau ca ministrul sanatatii ar fi semnat de fapt numirea unui interimar, in persoana prof. dr. Dan Mogos, actualul director executiv al Spitalului Universitar CFR din Craiova. „Biroul directorului general este in continuare liber, eu n-am nici o legatura cu postul respectiv. Ministrul sanatatii l-a numit director interimar pe prof. dr. Dan Mogos, insa acesta nu a mai ajuns sa ocupe functia, pentru ca numirea nu a fost probabil avizata de Agentia Nationala a Functionarilor Publici. Astfel s-ar explica anuntul privind scoaterea la concurs a postului respectiv“, a spus dr. Stefan Popescu.


Horatiu Buzatu, presedintele filialei doljene a PNL, partid care a sustinut candidatura prof. dr. Dan Mogos, sustine ca, de fapt, acesta a obtinut in urma cu doua zile si avizul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici pentru numirea in functia de director interimar al DSP Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS