13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDosar penal pentru primarul Simion si judecatorul Croitoru

Dosar penal pentru primarul Simion si judecatorul Croitoru

Presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie Poiana Mare, judecatorul Stefan Croitoru (magistrat la Judecatoria Calafat), si primarul comunei amintite, Petre Simion, s-au ales cu dosare penale din cauza celor 217 buletine de vot care lipseau la scrutinul electoral de duminica, pentru alegerea Consiliului Local Poiana Mare.


Dosarul a fost inregistrat la Parchetul de pe linga Judecatoria Calafat, cu numarul 334/P/2005, insa nu va sta prea mult acolo. Deoarece in cauza este cercetat pentru infractiuni la Legea electorala si un judecator, dosarul va fi inaintat institutiei competente, Parchetul de pe linga Curtea de Apel Craiova, dupa ce procurorii din Calafat vor incheia primele verificari.


Reamintim ca judecatorul Croitoru si primarul Simion au ridicat simbata de la Tipografia Gutemberg buletinele de vot necesare scrutinului de duminica, dar fara sa le numere si fara sa intocmeasca vreun proces-verbal de predare-primire. Pachetele cu buletine de vot au fost apoi repartizate sectiilor de votare, abia in acel moment descoperindu-se absenta a 217 buletine de vot.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU