21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCirciumaru zice ca Ponta e iresponsabil

Circiumaru zice ca Ponta e iresponsabil

Florin Circiumaru, presedintele PSD Gorj, sustine ca Victor Ponta a facut niste declaratii iresponsabile, atunci cind a afirmat la Rimnicu Vilcea ca PSD este un partid corupt, care cu greu poate fi reformat. Florin Circiumaru a lasat sa se inteleaga, prin siguranta cu care l-a apostrofat pe Victor Ponta, ca are girul sefilor de la Bucuresti. Este pentru prima data cind primarul din Tirgu Jiu aduce in atentia opiniei publice ideea ca in sinul PSD Gorj nu este o atmosfera destinsa.


Luptele de culise si pregatirile pentru viitorul Congres al PSD au lasat sa se intrevada citeva puncte de vedere diferite in cadrul partidului. Este vorba de iesirea lui Andrei Maioreanu, care a lansat si el o acuzatie catre conducerea partidului, invinuita ca nu ar tine seama de opinia tuturor membrilor de frunte din PSD Gorj, atunci cind sint luate decizii importante.


Florin Circiumaru va propune pedepsirea lui Ponta


Victor Ponta a devenit de curind membru al Organizatiei Judetene a PSD Gorj, judet unde a candidat de pe primul loc pe lista PSD pentru Camera Deputatilor. Multi pesedisti nu au vazut cu ochi buni candidatura lui Ponta si nu au admis nici pina in prezent faptul ca un bucurestean reprezinta Gorjul in parlament. Acuzatiile lui Florin Circiumaru au dat acum apa la moara nemultumitilor: „Declaratia data de Victor Ponta este iresponsabila fata de colegii de partid. Daca ai ceva de spus, poti sa o faci in Delegatia Permanenta! Nu la radio sau in presa! Este o greseala ceea ce a facut! Declaratiile le face in nume personal, si nu in numele partidului! Ceea ce a spus in legatura cu coruptia din PSD nu este punctul de vedere al Organizatiei Judetene a PSD. In Delegatia Permanenta vom analiza declaratiile date de Victor Ponta si vom propune Biroului Executiv sa ia masurile care se impun. Vom da un comunicat in care vom anunta ceea ce s-a hotarit. Nu stim daca va fi exclus din partid. Nu se poate spune acest lucru si nici nu se va ajunge in situatia asta“, a declarat Florin Circiumaru. Acesta a afirmat ca Organizatia Judeteana nu s-a hotarit ce candidat va sustine pentru conducerea Organizatiei Centrale a PSD. Contactat telefonic, Victor Ponta, care se afla intr-o sedinta la Camera Deputatilor, a precizat ca nu a facut nici un fel de declaratie care sa intineze imaginea PSD: „E o minciuna si o timpenie ceea ce a aparut. Nu am facut eu declaratiile!“, a spus deputatul Ponta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS