5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMititelu face scandal in Judecatoria Craiova

Mititelu face scandal in Judecatoria Craiova

El a fost amendat de judecator si potolit cu greu de politie


Judecatoria Craiova a fost ieri scena deschisa pentru pornirile necontrolate ale lui Adrian Mititelu. Cu toate ca, la sfirsitul anului 2003, a fost dat in judecata pentru insulta si calomnie de publicistul-comentator Daniel Nanu, de la Gazeta Sporturilor, la termenul de ieri afaceristul a proferat noi injurii. Amendat de judecator si „potolit“ de doi politisti, Mititelu va face obiectul unui nou proces de calomnie, intentat de acelasi jurnalist.


Judecatoria Craiova, ieri-dimineata. Prima aparitie a afaceristului Adrian Mititelu in procesul intentat de publicistul-comentator Daniel Nanu, de la Gazeta Sporturilor, pentru insulta si calomnie. Desi afaceristul craiovean a recunoscut in fata instantei ca i-a adresat cuvinte nepotrivite jurnalistului, facindu-l „betiv“ intr-o conferinta de presa organizata pe 31 octombrie 2003, la interval de citeva minute a gasit de cuviinta sa dea motive pentru un nou proces, tipind in fata judecatorului si proferind noi injurii la adresa lui Nanu.


„Betiv si vierme ordinar, jigodie, hahalera, sluga lu’ Netoiu“


Potrivit unor surse locale, Adrian Mititelu a strigat ca Daniel Nanu a dus echipa Universitatea Craiova pe ultimul loc din cauza articolelor sale, numindu-l totodata „betiv si vierme ordinar, jigodie, hahalera, sluga lu’ Netoiu“ etc.


„Toate afirmatiile sale au fost consemnate de grefiera in caietul de sedinta si in procesul-verbal al sedintei“, au declarat aceleasi surse, precizind ca, desi judecatorul i-a cerut in repetate rinduri sa se potoleasca, Adrian Mititelu a avut aceeasi atitudine necorespunzatoare. Exasperat de faptul ca Adrian Mititelu continua sa tipe, impiedicind audierea celor doi martori ai partii vatamate, ziaristii Mario Morcov si Marius Chitu, judecatorul l-a sanctionat cu un milion de lei. Insa nu amenda l-a linistit pe Adrian Mititelu, ci prezenta politistilor in sala de judecata, care l-au insotit spre iesire, asigurindu-se ca jurnalistul bucurestean nu va fi agresat de el.


Judecatorul nu s-a lasat intimidat


Contactat telefonic, Daniel Nanu ne-a confirmat cele petrecute la Judecatoria Craiova, afirmind ca, pentru aceste noi injurii proferate la adresa sa, intentioneaza sa-l actioneze din nou in judecata pe Adrian Mititelu.


„In urma unei conferinte de presa, in care m-a numit «betiv» si m-a acuzat ca i-am pretins 3.000 de dolari pentru a nu mai scrie rau despre el, l-am dat in judecata pe Adrian Mititelu, cerindu-i daune morale de un miliard de lei. Primul termen in acest proces a fost la inceputul lunii ianuarie a anului trecut, dar pina astazi (ieri – n.n.) Adrian Mititelu nu s-a prezentat. Nu vreau sa repet cuvintele pe care mi le-a adresat in instanta. Vreau doar sa anunt ca pentru aceste noi insulte intentionez sa-l dau in judecata“, a mai spus jurnalistul, aratindu-se multumit de atitudinea judecatorului care „nu s-a lasat deloc intimidat de Adrian Mititelu, fiind extrem de prompt in deciziile sale, asa cum i-o cere profesia“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU