21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCistigatorii Super Tombolei organizate de GdS au venit sa-si ridice premiile

Cistigatorii Super Tombolei organizate de GdS au venit sa-si ridice premiile

Cel mai norocos cistigator al Super Tombolei organizate de cotidianul Gazeta de Sud este Marian Marculescu (foto), de 37 de ani. Craioveanul a intrat in posesia unui computer personal pe care il va oferi fiului sau de 13 ani, mare amator de jocuri pe calculator. „Sint de cinci ani abonat la Gazeta de Sud si am mai participat la concursuri, dar este prima oara cind cistig. Baiatul meu isi dorea de mult timp un calculator, insa nu mi-am putut permite sa-i cumpar unul. Acum, cu ajutorul dumneavoastra, am reusit sa-i indeplinesc dorinta“, a spus Marculescu.


Costica Galiceanu, din Craiovita Noua, a plecat acasa cu un milion de lei, el fiind unul dintre cei 20 de craioveni care au cistigat premii in bani la tombola GdS. Barbatul sustine ca va folosi banii primiti pentru a-si face abonament la Gazeta de Sud pina la sfirsitul anului.


Gheorghe Ilie, de 54 de ani, a intrat in posesia unui telefon mobil, din cele trei oferite de GdS. „O sa iau telefonul acasa si o sa-l pastrez. Sau cine stie, poate il dau la schimb unuia din cei doi copii ai mei“, a spus el, bucuros ca de acum incolo va avea propriul celular.


Nicolae Ciocazan din Craiova este de ieri proprietarul unui DVD Player. „Am cistigat si alta data la concursurile organizate de ziarul dumneavoastra. Sint un cititor si un abonat fidel al Gazetei de Sud de mai multi ani. Premiul pe care l-am cistigat si la care nu m-am asteptat vine intr-un moment greu din viata mea. Chiar azi, fratele meu, care sufera de o boala foarte grea, va fi operat. Faptul ca am cistigat premiul in ziua in care el trece prin clipe atit de grele ma face sa cred ca este un semn de la Dumnezeu si ca fratele meu se va face bine. Inca o data va spun ca nu m-am asteptat ca in ziua cea mai neagra din viata mea ziarul la care sint abonat sa-mi faca o bucurie“, a spus Nicolae Ciocazan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS