O femeie de serviciu din Prefectura Gorj a depus o plingere la politie impotriva consilierului judetean Puiu Diaconescu, detinatorul unei afaceri cu mobila. Ana Bobic a declarat ca a cumparat o canapea de la firma consilierului judetean, insa aceasta s-a rupt la putin timp de la achizitionare. Femeia a mers la magazin pentru a discuta cu patronul, insa nu a reusit sa ajunga la o intelegere cu Puiu Diaconescu. In urma cu trei zile, Ana Bobic a depus o reclamatie la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Gorj, insa consilierul judetean a aflat de sesizarea facuta. „Am fost amenintata de consilierul judetean Puiu Diaconescu. A vorbit cam o ora cu mine la telefon si m-a amenintat ca imi voi pierde locul de munca. Mi-a spus ca este un om puternic si influent si ca poate face multe. Am dat peste noua milioane de lei pe canapea si nu au vrut sa imi spuna daca mi-o repara sau daca o sa mi-o schimbe. Am facut reclamatie la OJPC. Puiu Diaconescu a aflat si mi-a dat telefon. S-a speriat si copilul de tipetele lui“, a declarat Ana Bobic.


Femeia a si depus la politie o plingere impotriva consilierului Diaconescu. Acesta nu a putut fi contactat telefonic pentru un punct de vedere, avind mobilul inchis. Ion Tudor, directorul Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului Gorj, a precizat ca a primit o sesizare de la Ana Bobic, adaugind ca Puiu Diaconescu ar fi promis ca va repara canapeaua.

Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.