17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoua perechi de tineri s-au casatorit la Poarta Sarutului

Doua perechi de tineri s-au casatorit la Poarta Sarutului

Doua cupluri s-au casatorit ieri, la ora 12.00, la Poarta Sarutului din Gradina Publica din Tirgu Jiu. Ceremonia a fost oficiata de primarul orasului Tirgu Jiu, Florin Cârciumaru, cel care a avut initiativa sa organizeze astfel de casatorii.


Primii care au spus „da“ in fata ofiterului de stare civila au fost Grigore si Minodora Tomescu. Grigore are 29, iar Minodora 23 de ani. Ei se cunosc de un an si au decis sa isi uneasca destinele de Ziua Indragostitilor. „Am ales sa ne casatorim astazi pentru ca este o zi speciala. Speram sa fim fericiti si de acum inainte si sa ne iubim la fel sau poate chiar mai mult“, a spus Grigore. Proaspata sotie i-a facut o declaratie de dragoste sotului ei chiar sub Poarta Sarutului: „Am cautat o viata intreaga un suflet cald, sa ma inteleaga. Cind speranta mi-am pierdut, in viata mea ai aparut. Te iubesc“.


Casatoriile la Poarta Sarutului ar putea avea loc si de Dragobete


Cea de-a doua pereche care s-a casatorit de Valentine’s Day este de etnie roma. Oana si Romeo Bircina sint impreuna de noua ani si au un copil. Cei doi s-au hotarit de-abia acum sa-si oficializeze relatia. Romeo a vrut sa ii faca o surpriza sotiei, programind casatoria in fata Portii Sarutului. „Stiam ca trebuie sa ne casatorim, dar nu stiam ca va fi in aceasta zi si la Poarta Sarutului“, a spus Oana.


Primarul municipiului Tirgu Jiu, Florin Circiumaru, a spus ca ploaia le va aduce noroc celor doua perechi. El a precizat ca urmatoarele casatorii la Poarta Sarutului ar putea avea loc de Dragobete, daca vor exista solicitari. Primaria Tirgu Jiu va organiza pe 24 februarie Nunta de aur a cuplurilor care au implinit 50 de ani de casatorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS