13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateInainte de a pleca in calatorie, soferii sint sfatuiti sa se intereseze de starea drumurilor

Inainte de a pleca in calatorie, soferii sint sfatuiti sa se intereseze de starea drumurilor

Politistii le recomanda soferilor sa se intereseze de starea drumurilor inainte de a pleca in calatorie in afara localitatilor. Pentru a se informa in legatura cu starea drumurilor nationale si europene din zona Olteniei, cetatenii pot apela numerele de telefon 482.476 (Sectia de Drumuri Nationale Craiova) sau 408.700 (Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova), iar pentru drumurile judetene se pot interesa la telefonul 416.771 (Dispeceratul Drumuri Judetene), dar si la 466.053 (Biroul Politiei Rutiere Craiova). La aceleasi numere de telefon, precum si la numarul gratuit al Politiei, 955, cetatenii pot sesiza eventualele blocaje ale circulatiei datorate zapezii sau poleiului, pentru a se putea interveni in vederea inlaturarii acestor probleme si a fluidizarii traficului.


Ieri dupa-amiaza, in judetul Dolj, traficul se desfasura normal, in conditii de iarna, cu unele sectoare de drum acoperite cu un strat subtire de zapada sau parte carosabila umeda. Avind in vedere faptul ca meteorologii prognozeaza o inrautatire a vremii in urmatoarele zile si precipitatii abundente sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare, Politia Rutiera Dolj recomanda automobilistilor sa conduca prudent, adaptind viteza la particularitatile de trafic si de drum, iar autovehiculele cu masa totala mai mare de 3,5 tone sa fie dotate cu lanturi si materiale antiderapante. Politistii ii sfatuiesc pe soferi ca, inaintea plecarii in calatorie, sa se intereseze despre conditiile meteo si starea drumurilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS