22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Mamici“ de ocazie

„Mamici“ de ocazie

Chiar daca sint persoane destul de ocupate, vedetele cu copii sint deseori obligate sa se transforme in dadaca de ocazie. Cind mamicile sint prinse in vreo activitate importanta, iar acest moment coincide cu imbolnavirea bonelor sau cu intrarea lor in concediu, taticii celebri incearca sa le tina locul cu succes.


Sint celebrii, bogati, dar se pare ca uneori acest lucru nu ii ajuta foarte mult atunci cind vine vorba de ingrijirea copiilor. Se intimpla ca dadaca sa intirzie sau pur si simplu ca taticii sa prefere sa-si petreaca putinul timp liber doar in compania copiilor. Astfel, schimbatul scurtecelor sau satisfacerea celor mai exigente toane pica in grija lor.


David Beckham, un tatic darnic


David Beckham este unul dintre cei mai mediatizati tatici din lume. Si daca mofturile sotiei sale, Victoria, sint rareori concretizate, nu acelasi lucru se poate spune despre dorintele micutilor. Astfel, anul trecut, de Craciun, taticul cel dulce i-a cumparat fiului lor cel mare, Brooklyn, in virsta de cinci ani, un mini-Hummer in valoare de 32.000 de euro. Cei doi au decis sa ii faca acest cadou lui Brooklyn, dupa ce Victoria Beckham a vazut miniautomobilul in timp ce facea cumparaturi la Harrods impreuna cu fiul sau. „Brooklyn adora sa isi imite tatal. Daca David are o noua tunsoare, el vrea sa fie la fel, iar acelasi tip de masina este o metoda de a arata la fel de modern ca si tatal lui. Este foarte incintat de fiecare data cind tatal lui isi cumpara o noua masina si vrea mereu sa il imite“, a afirmat o sursa din anturajul fotbalistului. Si acestea nu sint singurele excese de tata. Tare si mult au mai plins bietii copilasi si pentru fortul in marime naturala aproape, construit special pentru ei de catre David chiar in curtea proprietatii familiei. Aceasta constructie se intinde pe aproape 100 de metri patrati, este in intregime din lemn, electrificata, are pod si multe alte anexe pentru care Beckham a scos din buzunar 120.000 de lire sterline.


Si ca sa arate ca este un tata cu totul deosebit, deseori fotbalistul prefera sa petreaca impreuna cu cei mici cea mai mare parte din timpul sau liber. Asa se face ca uneori bona este trimisa obligat in concediu pentru ca tatal sa intre perfect in rolul de dadaca.


Tom Cruise, o bona model


Chiar daca isi petrece cea mai mare parte a timpului pe platoul de filmare, Tom Cruise adora ca atunci cind are timp sa-si dedice toata atentia celor doi copii, pe care i-a infiat pe vremea cind forma un cuplu cu actrita Nicole Kidman. Astfel, majoritatea vacantelor si week-end-urilor libere il gasesc pe actor in compania micutilor. Grija si atentia vedetei hollywood-iene pentru cei doi pusti s-a manifestat din primele zile de viata ale familiei. „De multe ori, Tom prefera sa ii schimbe el pe micuti si chiar sa le faca baie. Se juca tot timpul cu ei si rareori cind avea timp liber ii lasa in grija bonei. Este o bona model“, declara un prieten al starului. Chiar si acum, cind sta departe de ei (caci micutii se afla in ingrijirea lui Nicole Kidman), Tom ii suna in fiecare seara si chiar le spune povesti prin telefon. De asemenea, sarbatorile ii gasesc deseori impreuna, astfel la cumpana dintre ani, Nicole Kidman a preferat sa-si trimita copiii cu Tom, astfel incit Isabella si Connor si-au petrecut Revelionul in compania tatalui lor si s-au bucurat de toata atentia din lume.


„Bruce Willis merge pina in pinzele albe pentru fetele lui“


Desi s-au despartit de o buna bucata de timp, Demi Moore si Bruce Willis pastreaza o buna legatura, si asta se datoreaza in parte celor trei fete pe care le au impreuna – Rumer, Scout si Tallulah – in educatia carora au hotarit sa se implice impreuna. De asemenea, cei doi au grija ca fetele sa nu simta lipsa unuia dintre parinti asa ca de multe ori Demi este prezenta cu ele alaturi de Bruce. Ele nu l-au lasat singur nici in Los Angeles, la premiera filmului „Bandits“, nici la filmarile peliculei „Hostile Rescue“, cind actrita din „The Gost“ le-a dus pe fete in Hawai pentru a-si vizita tatal. Si cum orice efort este rasplatit pe masura, Bruce Willis si-a achizitionat si el o casa in Hailey, vizavi de casa in care locuiesc fetele sale. „Bruce nu a pierdut nici un moment important din viata fiicelor sale. A fost acolo cind au spus primul cuvint, cind au inceput sa mearga. Mai mult, chiar s-a implicat direct in cresterea si ingrijirea lor atit cind acestea erau mici, cit si acum acum cind sint aproape niste domnisoare. Bruce este in stare sa mearga pina in pinzele albe pentru fetele sale. Sint convisa ca va fi foarte exigent cind va veni vorba sa-si de-a binecuvintarea cind domnisoarele se vor hotari sa i-l prezinte de viitorul lor sot“, declara bona copiilor, astazi adolescenti, pentru un ziar britanic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS