14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSubprefectul de Olt e suparat ca angajatii institutiei se gindesc la somaj

Subprefectul de Olt e suparat ca angajatii institutiei se gindesc la somaj

Proaspat instalat in functie, noul subprefect al judetului Olt, George Stirbu, s-a confruntat cu primele ciudatenii ale functiei de demnitar. Acesta s-a plins ca, la o saptamina de la instalare, inca se intilneste pe culoarele prefecturii cu persoane care se gindesc ca vor ramine fara serviciu dupa schimbarea conducerii.


„Nu-mi vine sa cred ceea ce vad! A trecut mai bine de o saptamina de cind sint in functie si mai intilnesc angajati din institutie care tremura la gindul ca acum, dupa ce le-au plecat sefii si am venit noi, ar urma sa-i trimitem in somaj. Cum treceam pe linga ei, luau pozitie de drepti ca sa ma salute, cind ii chemam in birou sa-i intreb ceva le tremura vocea sau pixul in mina si multe alte lucruri de genul acesta. Cind i-am intrebat ce au, mi-au dat un raspuns de am incremenit: «Daca ati venit dumneavoastra, nu ne dati afara?». Ceea ce citisem numai in ziare ca se poate intimpla in astfel de cazuri am ajuns sa traiesc aceste situatii. Normal ca i-am linistit, nu am de gind sa dau pe cineva afara din serviciu si sa aduc vreun cunoscut de-al meu in locul lui. I-am gasit aici si aici vor ramine. Vreau un singur lucru de la ei: sa-si faca treaba in continuare“, a declarat George Stirbu.


Subprefectul a mai avut parte de o surpriza neplacuta. Fostul subprefect, Marin Ionica, se pare ca a decis ca in momentul parasirii functiei si institutiei sa plece cu tot cu aparatura. Instalatia de aer conditionat, aparatura electronica si alte obiecte de importanta mai mica au disparut din birou. „Am gasit biroul aproape gol. Mi-am adus de acasa calculator, un aparat radio, chiar si pahare… Au luat aproape tot. Au mai ramas gaurile. Mare minune daca nu vor veni sa ia covoarele si televizorul, deoarece am inteles ca nici acestea nu ar apartine prefecturii!“. In biroul subprefectului de Olt se mai pot vedea si acum gauri in pereti si cablurile de montaj de la diversele aparate electronice, taiate sau chiar smulse din perete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS