12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Este absolut fals. Eu nu am spus asa ceva!“

„Este absolut fals. Eu nu am spus asa ceva!“

Jurnalistii de la cotidianul Editie Speciala de Oltenia si-au dat iar cu stingul in dreptul, publicind ieri o declaratie neadevarata a directorului interimar al Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, Ioan Filipescu, conform careia acesta „nu exclude posibilitatea“ ca redactorul-sef al Gazetei de Sud, Ina Voinea, si directorul general, Adrian Voinea, sa fi beneficiat de rambursari de TVA.


Ioan Filipescu a precizat pentru GdS ca citatul respectiv este „absolut fals“. „Chiar si in emisiunea de aseara (19 ianuarie – n.r.) de la televizor am spus foarte clar ca nu este adevarat ce s-a scris in Editie Speciala de Oltenia. Eu am dat declaratii in sensul ca nu stiu, nu-mi amintesc care sint administratorii firmelor care au primit rambursari de TVA. Cum sa spun ca nu exclud posibilitatea? Este absolut fals! Am si rectificat aseara in emisiunea televizata. Am specificat clar ca nu am spus asa ceva“, a declarat directorul executiv interimar al DGFP Dolj, Ioan Filipescu. Citatul fals publicat in Editie Speciala de Oltenia arunca serioase umbre de indoiala asupra capacitatii conducerii ziarului cu pricina de a face distinctie intre realitate si fictiune, demonstrind inca o data ca adevarul iese intotdeauna la iveala. Minciuna publicata in ESO este cu atit mai grava cu cit, la conferinta de presa in care directorul DGFP Dolj, Ioan Filipescu, s-a referit la subiectul returnarilor de TVA, au fost prezenti trei jurnalisti de la respectivul cotidian. Oare nici unul dintre ei nu a auzit bine?


Precizare


Editie Speciala de Oltenia publica in ultima vreme afirmatii pe care cei „citati“ le contesta categoric, ca in cazul directorului Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj. Nici eu si nici Adrian Voinea nu am cerut si nu am primit rambursari de TVA. Am solicitat DGFP in scris o confirmare a acestui fapt, pe care o vom publica in Gazeta de Sud. Am actionat in judecata ESO pentru minciunile gazduite in ultimele luni in paginile ziarului. Atacurile murdare la persoana ale ziarului lui Adrian Mititelu, fara nici o baza reala, sint un raspuns la dezvaluirile GdS, legate de afacerile ilegale ale acestuia. Mititelu incearca sa ne inchida gura deoarece se teme ca, la fel cum anchetele din ziarul nostru despre ilegalitatile comise de Genica Boerica au dus la arestarea acestuia, acelasi lucru se va intimpla si cu el. Si are de ce sa se teama.


• Ina VOINEA

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS