Acasă Actualitate Directorii din Olt, cuprinsi de febra demiterilor

Directorii din Olt, cuprinsi de febra demiterilor

-

Mandatele directorilor institutiilor descentralizate din judetul Olt se apropie de sfirsit. In maximum doua saptamini, nici unul dintre ei nu va mai ramine in scaun, desi, la un moment dat, se zvonea ca anumite persoane isi vor continua activitatea pe acelasi post. PNL si PD, a caror alianta a cistigat alegerile din decembrie 2000, au impartit fotoliile de sefi de institutii. In Olt, PD si-a adjudecat cele mai numeroase functii – 20, in vreme ce Partidul Democrat va propune 16 nume de directori pentru tot atitea institutii.


Dintre numele date ca sigure in acest sens, penelistii vor numi directorul de la Inspectoratul Scolar Judetean, respectiv Carol Kovacs, la Directia de Sanatate Publica va veni Nucu Diaconescu, la Directia Generala a Finantelor Publice – Elena Gherghina. Tot PNL va numi si directorii de la Directia Sanitar-Veterinara, Directia Judeteana de Tineret si Sport, Directia pentru Dialog, Familie si Solidaritate Sociala, Garda Financiara, Directia Muncii, Casa Judeteana de Pensii. Numele directorilor acestor institutii nu au fost inca stabilite.


Pedistii vor avea directori la Oficiul pentru Protectia Consumatorului (Marcel Popescu), Inspectia in Constructii (Cinel Barbu), Directia Agricola (Mitel Niculescu), Spitalul Judetean Slatina, Inspectoratul Teritorial de Munca, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Agentia de Protectia Mediului, Directia Silvica etc.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sindicaliştii din Dolj solicită o simulare a reducerii numărului de ore în şcoli

Reducerea numărului de ore pentru elevii din clasele primare şi gimnaziale, dar şi de la liceu este un subiect de actualitate pentru învăţământul preuniversitar, după ce senatorii au adoptat un proiect de lege în acest sens

Cum îţi poţi schimba legal furnizorul de energie

Este nevoie de 21 de zile pentru ca un consumator casnic să treacă de la un furnizor la altul de energie. Iată ce „capcane“ puteţi întâmpina în procesul de mutare către alt furnizor de electricitate.

Încă un pieton lovit de maşină pe bulevardul Ştirbei Vodă

Un pieton, de 67 de ani, a fost accidentat de un autoturism joi, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Ştirbei Vodă. În ultima perioadă, în acea zonă au fost răniţi mai mulţi pietoni.