6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCEC a inaugurat un sediu modern de sase miliarde de lei

CEC a inaugurat un sediu modern de sase miliarde de lei

Edilii Craiovei au absentat in grup, desi sint mari amatori de taiat panglici


O noua filiala CEC si-a deschis marti portile pentru populatia din Craiova intr-un sediu modern de pe strada Vasile Conta, eveniment la care au participat, printre altii, deputatul de Dolj al Aliantei D.A., Horatiu Buzatu, directoarea CEC Dolj, Aneta Bucataru, si vicepresedintele centralei de la Bucuresti a bancii, Vasile Ifrim. Initiativa se inscrie in planul de modernizare a institutiei, deoarece „trebuie pastrata cadenta cu celelalte banci“, dupa cum a precizat Vasile Ifrim. „CEC va recupera timpul pierdut. Va fi cea mai importanta banca din tara si printre cele mai mari din Europa de Sud-Est“, a mai spus vicepresedintele CEC.


Deputatul Horatiu Buzatu a declarat ca a venit la inaugurarea noului sediu a carui modernizare a costat sase miliarde de lei deoarece il intereseaza orice actiune care aduce avantaje Doljului. „Sint om de afaceri inainte de a fi politician“, a marturisit Buzatu. Directoarea sucursalei Dolj a CEC a declarat ca in noul sediu, care a fost deschis publicului inca din 3 ianuarie, populatia va beneficia de toata gama de servicii bancare, inclusiv acordarea de credite si plata taxelor si impozitelor. „In prezent avem o cota de 5% din piata creditelor in Dolj, dar vom incerca sa crestem acest procent prin atragerea intreprinderilor mici si mijlocii“, a declarat Aneta Bucataru.


Cei prezenti la inaugurarea noului sediu au fost surprinsi de lipsa de la eveniment a autoritatilor locale. Nici primarul Solomon si nici cei doi viceprimari nu au dat curs invitatiei lansate de conducerea sucursalei, desi, in general, atunci cind vine vorba de taiat panglici, edilii Craiovei nu ezita sa se afiseze in public.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS