10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVipurile si lauda de sine pe internet

Vipurile si lauda de sine pe internet

In urma cu ceva timp, artistii nostri isi bazau cariera doar pe albumele scoase pe piata si pe concertele care le umpleau buzunarele. De la o vreme, pentru a arata lumii ca sint vipuri care se respecta, au platit designeri web pentru a le crea site-uri profesionale unde fanii impatimiti si cu acces la calculatoare sa se puna la curent cu activitatile idolilor lor. Orice pagina virtuala are inclusa sectiunea „Biography“ sau „About me“ („Biografie“, respectiv „Despre mine“). De cele mai multe ori, textul redactat ca o scurta istorie a vietii vedetei in cauza este scris la modul cel mai zaharisit posibil.


Artista si persoana Gia


www.gia.ro „Daca o vezi prima oara nu poti sa nu te intrebi daca exista vreo legatura intre artista Gia si persoana Gia. Timida, sensibila si retrasa, o vei descoperi treptat foarte ambitioasa, iar hiturile „Nu ma opri“ si „Acum stiu ce vreau“ ii vin ca o manusa“.


Gia (de fapt Georgia Loredana Berna), aceasta „artista“ atit de „timida, sensibila si retrasa“ este totusi uimitor de perseverenta in a dovedi cu orice pret românului ca este si ea un pui de vedeta. Si, cind ambitia dispune si de posibilitati financiare parintesti, normal ca talentul trece pe un plan ceva mai indepartat. Si oricum, ca orice interpret de talia sa, Gia se poate mindri cu trofeul primit la Premiile MTV România pentru „Cel mai bun site“. Sigur ca o asemenea distinctie te face sa te intrebi cu ce a gresit biata Gia de a fost luata la misto de baietii de la Cassa Loco, in fata a mii de oameni.


Andreea si Pamela Anderson


www.deea.go.ro (Andreea Antonescu) Dintre vedete o admira foarte mult pe Pamela Anderson: „Imi place cum arata, ca a reusit sa faca ceva cu viata ei, ca dintr-o necunoscuta a ajuns femeie fatala dorita de foarte multi barbati din lume“. (…) O regasim schimbata, o persoana matura, discreta, preocupata mai mult de cariera decit de scandaluri de presa. Schimbarea este naturala, face parte din evolutia sa artistica si ca om. Si totusi… AndreEA va ramine AndreEA, cea care reuseste sa provoace, prin atitudine… prin look… sau prin simpla privire“.


Fosta colega de trupa cu Andreea Balan, domnisoara Antonescu AndreEA o admira pe Pamela Anderson. Probabil ca acesta a fost motivul pentru care interpreta noastra a dat navala cum a implinit 18 ani si a pozat in Playboy, la fel ca idolul ei. Totusi, pina la a fi femeia fatala, dorita de foarte multi barbati din intreaga lume, mai are insa de lucrat.


Un rege neincoronat


www.costi.ro. „Costi Ionita este unul dintre numele cele mai controversate din show-bizz-ul autohton. Adulat de unii, negat de altii, dar mereu prezent in prim-plan, acest tinar de 25 de ani este numit astazi «Regele manelelor» – statut la care au aspirat multi si pe care el l-a cistigat aparent fara prea mare efort. Foarte inspirat si plin de talent, Costi a renuntat de mic la multe dintre placerile vietii pentru a se dedica muzicii. Pentru ca talentul fara munca nu face un ban, in spatele succesului aparent usor obtinut se afla multe ore, zile, luni si ani de munca“.


Costi Ionita a reusit sa concureze cu marii „rapsozi“ ai manelelor. Adevarul este ca nu-i putin lucru sa fii pus in acelasi rind cu un Adrian DeVito sau Vali Vijelie. Iar sa revolutionezi o tara, daca nu chiar o lume intreaga, cu un hit-manea precum „Of, viata mea !“ nu e la indemina oricui. Din nou, meritul ii apartine in intregime inca neincoronatului „rege“ manelist, Costi.


Singura din regat


www.andreeabalan.ro „Andreea Balan, copila cu parul de soare, s-a nascut in miez de vara, 23 iunie 1984. Tatal ei este domnul Sandel si mama ei este doamna Valeria Balan. A debutat la virsta de 11 ani, la emisiunea pentru copii «Ba da, ba nu». A fost un copil foarte cuminte, nu ne-a creat niciodata probleme, isi aminteste Valeria Balan, mama Andreei. Desi singura la parinti, fata nu a fost deloc rasfatata familiei. Ai ei spun ca s-au cam ferit s-o alinte, de teama sa nu li se urce, mai tirziu in cap. In ciuda acestor marturisiri, nu e greu de banuit ca Andreea a fost totusi crescuta ca o mica printesa. Singura din regat…!“


Dupa povestea cu sinii crescuti peste noapte gratie activitatilor hormonale stimulate in mod fericit, Andreea Balan ne-a cufundat din nou in ceata. Pe site este prezentata drept copila cu parul de soare, adica blonda de la mama-natura. Numai ca, o data cu lansarea albumului „Asa sint eu“, Andreea a declarat mindra ca este de fapt bruneta 100 la suta. In ritmul asta nu ar fi de mirare sa aflam la un moment dat ca Andreea este de fapt Andrei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS