Acasă Actualitate Liberalul Ion Groza a fost numit subprefect de Dolj

Liberalul Ion Groza a fost numit subprefect de Dolj

-

Guvernul a numit in sedinta de joi 39 de subprefecti si cei sapte prefecti in judetele care ramasesera „neadjudecate“ dupa ce PUR a anuntat ca renunta la pretentiile privind aceste functii. Noul subprefect de Dolj este Ion Groza, din partea PNL, pina in prezent consilier municipal al Craiovei din partea acestei formatiuni politice. Numirea consilierului municipal drept subprefect este o surpriza, cu toate ca numele sau a fost vehiculat ca posibila varianta la aceasta functie, desi in carti se pare ca era medicul Cristina Calangiu. Chiar si prefectul PD, coleg de alianta cu PNL, a spus ca a aflat mai tirziu de numirea lui Groza, motivind ca oficialii din guvern nu l-au putut contacta deoarece… a avut probleme cu cartela telefonului mobil!

Cit despre proaspatul subprefect, acesta nu a fost de gasit vineri, colegii afirmind ca este racit, avind febra. Potrivit declaratiei de avere depusa inainte de a-si anunta candidatura pentru un post de consilier local, Ion Groza detine in proprietate 40 de hectare de teren agricol, 13 hectare de padure si 7.600 de metri patrati de teren intravilan, toate dobindite in perioada 2000-2003. Mai are doua apartamente, unul dobindit in 1992, de 45 de metri patrati, si altul in 1997, de 67 de metri patrati, o casa pe care a primit-o ca mostenire, de 120 de metri patrati, si un spatiu comercial de 18 metri patrati, din 1996. Nu detine, conform declaratiilor, conturi in banci mai mari de 10.000 de euro, creante sau societati comerciale, desi Groza este cunoscut ca patron al firmei GRONY.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima investiție realizată de un rezident al High-Tech Industry Park (HTIP) la Craiova

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Dolj Cosmin Vasile a participat, miercuri după-amiază, la evenimentul prilejuit de inaugurarea primei investiții realizate de un rezident...