11.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Nu sint capul unui complot impotriva lui CV Tudor“

„Nu sint capul unui complot impotriva lui CV Tudor“

Senatorul PRM de Dolj, Mihai Lupoi, unul dintre vicepresedintii partidului, si-a anuntat ieri demisia din aceasta formatiune politica. Lupoi si-a justificat gestul prin aceea ca „PRM este un partid fara viitor“, „un partid de lider, desuet, in care democratia este doar o iluzie“. Senatorul a declarat ca deocamdata nu intentioneaza sa se inscrie intr-o alta formatiune politica si ca va reprezenta judetul in parlament in calitate de independent. Totusi, fostul vicepresedinte al partidului nu a exclus posibilitatea infiintarii unei noi formatiuni politice.

„Firea mea este popular-europeana si ii astept si pe altii sa vina alaturi de mine. Infiintarea unui alt partid e ultima varianta, pentru ca eu n-am forta financiara necesara. Eu nu sint capul unui complot impotriva lui Corneliu Vadim Tudor. Soarta lui Vadim este soarta PRM-ului. Sau invers. Nu stiu daca debarcarea lui Vadim ar rezolva ceva“, a spus acesta.

In ce priveste reactia oficiala a partidului fata de demisia senatorului, aceasta s-a lasat indelung asteptata. Initial, liderii filialei doljene a PRM anuntasera pentru ieri dupa-amiaza organizarea unei conferinte de presa, pe care au anulat-o in ultimul moment. Anularea conferintei, care va avea loc totusi astazi, a fost motivata prin aceea ca „organizatia centrala nu a trimis inca nici un comunicat de presa“. Liderul PRM Dolj, Victor Odolbasa, s-a multumit sa declare: „Ma surprinde, detalii nu cunosc. Chiar daca sint probleme, eu consider ca trebuia rezolvate in interiorul partidului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS