17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCei mai rai detinuti ai Penitenciarului de Maxima Siguranta Craiova, indulciti cu prajituri

Cei mai rai detinuti ai Penitenciarului de Maxima Siguranta Craiova, indulciti cu prajituri

Miron Cozma nu a primit cadouri pentru ca nu a indeplinit criteriile

500 de detinuti ai Penitenciarului de Maxima Siguranta din Craiova au primit ieri, de Sfintul Ion, cadouri oferite de o patiserie din Craiova.

Cei mai rai detinuti, cu pedepse care depasesc zece ani, precum si cei cu numele de Ion au fost indulciti cu fursecuri, saleuri, cozonaci, checuri si sucuri, oferite sub paza stricta in sala de festivitati a penitenciarului.

Marele absent a fost Miron Cozma, care, in ciuda faimei de care se bucura, nu s-a incadrat in criteriile cerute de conducerea penitenciarului.

Initiatorii actiunii au declarat ca au dat curs unor solicitari venite din partea detinutilor, care au scris pe adresa firmei sa le fie trimise dulciuri cu ocazia Sarbatorilor de iarna.

Unul dintre detinutii care au primit cadouri se numeste Florian Nedelcioiu. Barbatul are 31 de ani si este din judetul Arges.

„Nu am mai primit vizita familiei mele de ani de zile. Am 23 de ani de pedeapsa! Parintii mei sint batrini, iar copilul meu nu a vrut sa mai auda de tatal lui. Am primit doar vizita unor pocaiti. Ma bucur nespus ca am ocazia sa mai vad si eu oameni din afara si sa discut. Ma caiesc pentru ce am facut. Intr-un acces de gelozie mi-am omorit sotia“, a povestit Florian Nedelcioiu. La fel de multumit de daruri s-a aratat si alt detinut, Marius Pampu, de 30 de ani.

„Sint de cinci ani inchis. Din fericire, nu m-au uitat rudele, prietenii si mai ales sotia. E bine sa vezi ca nu ai fost uitat si ma bucur nespus de fiecare data cind primesc o vizita“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS