Acasă Actualitate Bejat a fost numit prefectul judetului Gorj

Bejat a fost numit prefectul judetului Gorj

-

Stefan Popescu Bejat, presedintele interimar al organizatiei judetene a PD si copresedintele Aliantei D.A. la nivelul judetului Gorj, a fost numit in functia de prefect de Gorj. Stefan Popescu Bejat a lucrat, inainte de revolutie, ca sef de birou la Directia Silvica Gorj. In perioada 1990-1992 a fost deputat, secretar de stat si director general al ROMSILVA. In perioada 1992-1996 a fost presedintele Consiliului Judetean Gorj, iar apoi a fost ales de doua ori consecutiv deputat in Parlamentul Romaniei. Bejat ocupa in prezent postul de director tehnic al Directiei Silvice Gorj. Acesta detine 19% dintr-o casa si terenul aferent situate in Bucuresti, mostenire de la parinti. Bejat are doua autoturisme, Renault Megane si Lada 1.200, scoasa din functiune.

Ceremonia de instalare oficiala a lui Stefan Popescu Bejat are loc astazi, la ora 10.00, in Sala Maura a Prefecturii Gorj. La aceasta actiune participa si un reprezentant al Ministerului Administratiei si Internelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Craiova au efectuat, ieri, semnal regulamentar de oprire unui autoturism, condus pe bulevardul Decebal. Conducătorul autoturismului a...