17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBatrin, snopit in bataie de un cioban

Batrin, snopit in bataie de un cioban

Un batrin din comuna mehedinteana Oprisor se zbate intre viata si moarte la Spitalul de Urgenta din Craiova, dupa ce a fost batut cu o cruzime de nedescris de un recidivist.

Constantin Vatasescu, de 65 de ani, se afla joi dupa-amiaza pe cimp, cu vitele, cind s-a intilnit cu Stefan Babat, care practica ocazional meseria de cioban.

„Nu stiu ce au discutat ei ca, la un moment dat, ciobanul s-a pus cu parul pe el. L-a batut pina l-a lasat lesinat“, a povestit Marius Viorel Predatu, nepotul victimei.

Predatu a mai spus ca Stefan Babat parasise de putin timp penitenciarul, unde fusese inchis pentru tentativa de omor, dupa ce isi injunghiase sotia.

Constantin Vatasescu se afla acum la Clinica de Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta Craiova, unde a fost internat cu diagnosticul de traumatism cranian, fractura temporo-parietala dreapta, contuzii hemoragice multiple, coma.

Potrivit dr. Alexandru Camenita, seful Clincii de neurochirurgie, batrinul nu va putea fi operat pina cind nu va iesi din coma, si chiar daca va fi supus unei interventii chirurgicale, sansele lui de supravietuire sint destul de reduse, avind in vedere gravitatea leziunilor suferite si virsta victimei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS