12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn barbat „indragostit“ de pahar si scandal si-a aruncat in strada sotia gravida

Un barbat „indragostit“ de pahar si scandal si-a aruncat in strada sotia gravida

O tinara a fost batuta cu bestialitate si data afara din casa, in mod repetat, de catre sot. Citeva luni a locuit pe unde a apucat, ca sa scape de bataile barbatului. Ultima oara, femeia a fost gonita de sot cind era insarcinata. Acum, ea este cazata impreuna cu fetita ei in Centrul Maternal al Directiei Judetene pentru Protectia Drepturilor Copilului Vilcea.

de Alina STATE

Laura Bitica, de 34 de ani, a nascut-o pe Cristina in urma cu doua saptamini. Sarcina ei nu a fost deloc usoara, pentru ca sotul, care „iubea“ paharul si scandalul, a dat-o afara din casa pentru a treia oara. „La sfirsitul lunii aprilie m-a batut cu palmele si cu pumnii, mi-a dat si citeva picioare, dupa care m-a scos pe usa afara, desi stia ca sint gravida“, a spus femeia. Laura a locuit trei luni la mama ei, in comuna Nicolae Balcescu, perioada in care a fost intretinuta de fratele ei: „Nu am putut sa mai stau la mama, pentru ca sotia fratelui a nascut si ea o fetita, ia el era singurul care avea loc de munca, la negru, si care trebuia sa intretina patru persoane“. Ajunsa din nou in strada, cea care i-a oferit ajutorul a fost sora ei, care are serviciu in Rimnicu Vilcea si locuieste in gazda. Laura a stat la aceasta aproape o luna, dar pentru ca intretinerea si chiria erau foarte scumpe si ea nu avea nici un leu, a fost nevoita sa plece. „Am strins lucrurile intr-un rucsac si am plecat de nebuna, pe strada, pentru ca nu aveam unde sa ma duc. Am locuit citeva zile in strada, dupa care am venit la Centrul Maternal, am discutat cu conducerea, le-am spus ce probleme am si m-au primit aici“, a povestit vilceanca.

A renuntat la copii de dragul unei bestii

Laura s-a casatorit cu Marcel in urma cu doi ani, cu toate ca stia ca ii place bautura, si au locuit in cartierul Copacelu, in casa acestuia. Femeia mai avea doi copii din prima casnicie, dar pentru ca Marcel nu a vrut copiii, Laura i-a dat la Centrul de plasament nr. 3. „In anul 1995 m-am casatorit cu un tinar din judetul Olt, cu care i-am facut pe cei doi copii, dar dupa patru ani de casnicie Mihai a murit de leucemie. Am plecat din judetul Olt pentru ca locuiam intr-un bloc de nefamilisti“. Desi a renuntat la copii de dragul celui de-al doilea sot, acesta nu i-a oferit decit scandaluri, palme, pumni si a dat-o afara de mai multe ori. „Prima bataie a fost la doua luni dupa ce ne-am casatorit si, desi eram gravida cu primul lui copil, tot m-a dat afara din casa. Cei care mi-au tinut parte au fost vecinii si fratii lui, care l-au convins sa ma primeasca inapoi“, a mai spus femeia. Dupa citeva luni, barbatul a venit beat acasa si i-a spus Laurei sa isi i-a fetita abia nascuta si sa plece din casa lui. Pentru ca aceasta a refuzat sa paraseasca locuinta, Marcel a batut-o foarte rau si a inchis-o intr-o camera. „Doua luni am facut foamea, pentru ca nu mi-a mai dat nici un leu si nici de fetita nu a tinut cont“. In urma cu opt luni, Marcel si-a batut din nou sotia si a aruncat-o in strada, oprind acasa fetita.

Laura are remuscari pentru ca si-a abandonat copiii

Pentru ca a fost destul de chinuita de sotul ei, care nici nu a vrut sa recunoasca paternitatea celei de-a doua fetite, Laura a divortat de Marcel. „Nici cind am nascut nu a venit sa o vada pe Cristina, dar eu tot pe numele lui am trecut-o. Nu mai vreau nimic de la el, decit sa ma lase in pace“. Dupa ce Cristina se va face mai mare, Laura vrea sa isi gaseasca un loc de munca si o locuinta in care sa stea in gazda. „Nu imi doresc decit sa imi iau totii copiii acasa, pentru ca am gresit foarte mult fata de ei“, a precizat femeia. Ea crede ca Dumnezeu nu o va ierta pentru ca si-a abandonat cei doi copii, care nu o aveau decit pe ea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS