15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlexandru Crisan, sahistul patron al UREX Rovinari, ramine in arest

Alexandru Crisan, sahistul patron al UREX Rovinari, ramine in arest

Curtea de Apel Craiova a respins ieri recursul declarat de Alexandru Crisan, patronul UREX Rovinari si presedinte al Federatiei Romane de Sah, prin care acesta ceruse revocarea masurii de arest preventiv. Crisan junior a fost retinut de politisti pe 22 septembrie, la Brasov, iar Tribunalul Gorj a emis vineri, 24 septembrie, pe numele sau un mandat de arestare de 29 de zile.

Parchetul de pe linga Tribunalul Gorj a emis un mandat de aducere si pe numele tatalui acestuia, Alexandru Crisan senior, insa, potrivit unor surse din rindul anchetatorilor, s-a internat in spital. Prim-procurorul Gheorghe Emil Mota spune ca, daca boala nu este foarte grava, Crisan senior va fi adus la Tirgu Jiu pentru a fi audiat.

Alexandru Crisan junior este acuzat de inselaciune, fals si uz de fals. Acesta a incheiat, prin societatea ALEXANDER COMPANY SRL din Brasov, trei contracte cu firma TECH SAFATY SA din Tirgu Jiu, in baza carora a achizitionat echipamente electrice si de protectie, pe care le-a platit cu file cec fara acoperire, cauzind un prejudiciu de sase miliarde de lei. Filele cec au fost semnate si de tatal acestuia, in calitate de administrator si director economic la societatea din Brasov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS