19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePost de director - pus la dispozitia absolventilor de studii superioare

Post de director – pus la dispozitia absolventilor de studii superioare

Aproximativ 450 de absolventi gorjeni au participat ieri la Bursa Locurilor de Munca. Cei cu studii superioare au fost insa dezamagiti de oferta redusa de locuri de munca. „Nu am gasit nimic. E o brambureala, ca de fiecare data. Am terminat Facultatea de Finante – Banci in acest an si nu mi-am putut gasi nici un loc de munca“, a spus Oana Olteanu, de 23 de ani. „Oferta este slabuta. Am terminat Facultatea de Stiinte Economice si am incercat sa ma angajez, dar toti patronii mi-au cerut sa am experienta“, a spus Daniela Danescu, de 22 de ani. 36 de absolventi au reusit sa se angajeze pe loc.

La Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi au participat 66 de agenti economici, care au oferit aproape 500 de locuri de munca. Cele mai multe au fost pentru absolventii de studii medii care s-au putut angaja ca barman, lucrator gestionar, confectionar, electrician, instalator etc. In ceea ce ii priveste pe cei care au terminat o facultate, acestia au ales intre economist, jurist, inginer horticultor, inginer automatica si chiar pentru un post de director de agentie imobiliara.

Ion Tirlea, directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Gorj, a precizat ca urmatoarea Bursa a Locurilor de Munca va avea loc pe 15 octombrie si va fi pentru persoanele de peste 45 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS