15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCalinoiu, risu'-plinsu'!

Calinoiu, risu’-plinsu’!

In pericol sa fie sanctionat cu 10% din salariu, directorul Administratiei Pietelor Craiova isi da in git subalternii

Cu spectrul unei sanctiuni financiare de 10% din salariu pe o perioada de trei luni, directorul Administratiei Pietelor Craiova, Gheorghe Calinoiu, a inceput sa „isi dea in git subalternii“.

Pentru ca nu a respectat citeva decizii ale sefului sau direct, viceprimarul Sorin Iordache, Calinoiu s-a trezit ca este pus in discutia consiliului local, pentru a fi sanctionat financiar, devenind biza colegilor din primarie. Directorului i s-a reprosat ca nu a inlocuit gardienii de la Piata Centrala, iar intr-o vizita pe care vicele Iordache a facut-o la piata, a gasit masini in incinta in afara orelor de program.

Calinoiu crede ca e sabotat din interior

In nota explicativa pe care a dat-o in fata „sefului“, Calinoiu a reusit sa se faca si mai mult de ris. „Eu, cu cinci minute inainte de sosirea dumneavoastra, am facut ordine pe platourile inchise ale pietei (vinzatorii sa nu vinda produsele direct dupa paviment, sa nu vinda pe culoarele de circulatie, sa nu vinda pe trotuare, salubrizarea platourilor), iar cei din conducerea administrativa (directorul adjunct Gheorghe Balulescu, sef serviciu administratie – Stefan Tapu) stateau la birou, facind acelasi lucru si cind ati venit dumneavoastra.

Dar ce va prezint referitor la modul cum colaboratorii mei au inteles sa rezolve atributiile de serviciu este o chestiune mai veche de care m-am lovit zi de zi, intrucit dumnealor considera ca numai directorul se face vinovat de orice neregula“, se scrie in nota explicativa pe care directorul Calinoiu a inaintat-o primariei. Cu alte cuvinte, acesta recunoaste ca nu are nici o autoritate asupra subalternilor sai.

Mai mult, Calinoiu cere consiliului local sa adopte o hotarire pentru sistematizarea circulatiei in piata, deoarece a ajuns la concluzia ca deoarece „aleile de circulatie din Piata Centrala sint domeniu public“, el nu poate restrictiona accesul autovehiculelor in aceasta zona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS