12.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateIn Craiova, directorii de scoli care au iesit la pensie au fost inlocuiti

In Craiova, directorii de scoli care au iesit la pensie au fost inlocuiti

Ca urmare a iesirii la pensie a unor directori si directori adjuncti de la unele unitati de invatamint din Craiova, in Consiliul de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj, intrunit marti, 31 august, au fost numiti in functiile detinute de acestia – incepind cu 1 septembrie 2004 – alti profesori, insa prin detasare in interesul invatamintului.

Noul director al Colegiului National „Elena Cuza“ este profesorul de fizica Mircea Nastase – fost inspector general adjunct al ISJ Dolj, iar la Liceul cu program sportiv „Petrache Triscu“ a fost numita in functia de director profesoara de matematica Daniela Hasan. La Grupul scolar „Charles Laugier“, Ioana Rotaru a fost numita directoare, iar Dan Podeanu si Mihaela Berindei – directori adjuncti. La Liceul de informatica „Stefan Odobleja“, profesoara de fizica Valentina Goaga este noul director adjunct al liceului.

Pina in momentul in care conducerea Ministerului Educatiei si Cercetarii va elabora metodologia pentru organizarea concursului pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct, precum si calendarul desfasurarii acestui concurs, noii directori si directori adjuncti isi pot exercita toate prerogativele, potrivit fisei postului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS