26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei autocare si o Dacie s-au ciocnit in lant la Jitaru-Olt

Trei autocare si o Dacie s-au ciocnit in lant la Jitaru-Olt

Patru autovehicule, dintre care trei autocare, au fost implicate simbata dimineata intr-un accident de circulatie petrecut la intrarea in localitatea Jitaru din judetul Olt.

Osman Seri, care conducea un autocar Mercedes cu numarul de inmatriculare CT-99-ZLM, a observat in fata sa, la citiva metri, pe partea dreapta a drumului, un autotractor cu luminile de avarie aprinse. Conducatorul auto a fost insa derutat de ploaia torentiala si a frinat brusc.

Costel Laurentiu Spinu, care conducea un autocar Setra, cu numarul de inmatriculare AG-94-LUK, nu a mai avut timp sa frineze, a tras de volan stinga si a intrat in coliziune frontala cu autoturismul Dacia 1310, cu numarul de inmatriculare OT-96-BRY, care era condus regulamentar de Paraschiva Briu Rosu. Soferul unui alt autocar marca Scania, cu numarul 5441 BPL, a observat prea tirziu autovehiculele implicate in accident si a intrat in coliziune cu unul din autocare.

Potrivit informatiilor inspectorului Cristi Radoi din cadrul Politiei Rutiere Olt, autovehiculele implicate in accident au fost avariate, dar nici o persoana nu a fost ranita astfel incit sa fie nevoie de internare. Ploaia torentiala a pus mari probleme politistilor, care au reusit cu greu sa scoata autovehiculele implicate in carambol de pe partea carosabila. Deoarece ramasese cu sistemul de frinare blocat, unul din autocare a fost mutat din mijlocul strazii cu ajutorul unei macarale. Autocarul care a provocat coliziunea se indrepta spre Spania si transporta 35 de pasageri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS