12.3 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateHotelul Parc din Slatina s-a transformat in trei zile cit altele in trei ani

Hotelul Parc din Slatina s-a transformat in trei zile cit altele in trei ani

• Bucataria Hotelului Parc din Slatina a fost inchisa in urma cu citeva zile, cind zeci de persoane au ajuns la spital cu salmonela dupa ce au participat la o nunta organizata aici • Ancheta specialistilor DSP a descoperit virusul in mincarea gatita • OJPC si DSP au suspendat activitatea pe termen nelimitat si au aplicat amenzi de 300 de milioane de lei

Sanctiunile aplicate saptamina trecuta de Directia de Sanatate Publica (DSP) si Oficiul pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Olt Hotelului Parc din Slatina, dupa ce zeci de persoane au ajuns la spital in urma unei nunti organizate aici, par a fi trezit la realitate conducerea localului.

Autoritatile de control au aplicat amenzi contraventionale de aproape 300 de milioane de lei. In plus, s-a dispus si suspendarea activitatii pe termen nelimitat pina la remedierea deficientelor constatate.

Vineri, la numai o zi dupa ce OJPC amendase conducerea hotelului cu 250 de milioane de lei, contravenientii au solicitat DSP sa faca o alta verificare la fata locului. „Vineri dimineata am primit un telefon, prin care eram solicitati sa efectuam un alt control la bucataria localului. Ni s-a spus ca deficientele pentru care noi ii amendaseram fusesera remediate. Reparasera tot ce le pusesem in vedere, au inlocuit faianta si ustensilele etc. Prin urmare, isi pot continua activitatea incepind 21 august“, a declarat dr. Madalina Popescu, director adjunct al DSP Olt.

Ioan Carzon, inspector-sef al OJPC, a spus ca isi rezerva dreptul de a lua singur o decizie. „Vom face singuri un control la acest hotel pentru a vedea daca intruneste conditiile sa-si continue activitatea. Este greu de crezut ca au reparat intr-un timp atit de scurt ce le-am impus, dar nu excludem posibilitatea sa se fi conformat“, a spus Carzon. Simbata noapte, la Hotelul Parc din Slatina era din nou zarva: o alta nunta avea loc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS