19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateComisarul Bucur s-a ales cu garajul ilegal facut bucati

Comisarul Bucur s-a ales cu garajul ilegal facut bucati

Printre proprietarii celor 18 constructii demolate ieri de inspectorii Primariei Craiova se mai numara directorul economic al CJ Dolj, precum si cadre active si in rezerva din politie si armata

Inspectorii in constructii ai Primariei Craiova au demolat ieri 18 garaje metalice construite ilegal pe domeniul public al municipiului, in cartierul Brazda lui Novac. Conform celor declarate de Ionel Papala, seful Serviciului disciplina in constructii, garajele respective erau construite fara autorizatie si, in plus, terenul in cauza, aproximativ 300 de metri patrati, a fost revendicat de o anume Lucretia Dumitrascu. Printre cei 18, se afla cadre active ale Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Dolj, colonei si generali in rezerva, precum si directorul economic al Consiliului Judetean (CJ) Dolj, Dumitru Bouleanu.

„Azi-noapte am dormit in masina“

In ultima luna, proprietarii de garaje ilegale au primit nenumarate somatii de la primarie. Unii dintre ei s-au apucat sa-si dezmembreze constructiile cu o zi inainte ca inspectorii primariei sa-si faca aparitia in teren. „Eu azi-noapte am dormit in masina sa pazesc materialele, ca mi-e frica sa nu mi le fure. M-am angajat sa le pazesc gratis si la ceilalti, pina terminam treaba“, a marturisit Ionel Dalea, unul dintre proprietarii de garaje. Printre cei care isi vor tine masinile in soare de acum inainte se mai afla Stefan Bucur – comisar la Serviciul Politiei de Ordine Publica din cadrul IJP, Vasile Giubega – general in rezerva MApN, Dumitru Stan – despre care vecinii spun ca a fost colonel in Securitate si Titus Olaru – verisorul proprietarei Dumitrascu. Inspectorii au demolat chiar si garajul acesteia, pentru care nu avea autorizatie. Pentru ca Lucretia Dumitrascu nu se afla acasa, masina acesteia a fost tractata pentru ca muncitorii sa poata dezmembra constructia.

Partea proasta pentru locatarii celor doua asociatii de proprietari din zona este ca inclusiv parcarea dintre blocuri si chiar spatiul verde este revendicat.

„Nu o sa mai avem unde parca masinile, iar spatiul verde eu stiu ca nu poate fi desfiintat. Vor sa ne lase doar o alee ingusta, prin care sa putem intra in bloc“, a declarat Gheorghe Stefan, presedintele Asociatiei de proprietari nr. 20, de asemenea cadru in politie, proprietar de garaj ilegal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS