Acasă Actualitate Executare silita cu scandal la Halinga

Executare silita cu scandal la Halinga

-

Efective din cadrul Comandamentului Judetean de Jandarmi (CJJ) Mehedinti au participat la o executare silita, pentru punerea in aplicare a trei ordonante prezidentiale pe raza localitatii Halinga.

Desi s-au purtat discutii cu debitorii, acestia nu au fost de acord cu hotarirea judecatoreasca si au solicitat despagubiri. In momentul in care a inceput demolarea gardului ce facea obiectul litigiului, pentru a se permite exercitarea dreptului de uz al reclamantei RAAN Drobeta Turnu Severin, o parte din debitori au inceput sa arunce cu pietre.

Gardul reprezenta obiectul litigiului, avind in vedere ca nu se putea asigura functionarea instalatiilor tehnologice din apropierea lui, iar macaraua ce deservea un turn de racire nu functiona, deoarece gardul era situat chiar pe sinele de cale ferata ale acesteia.

Dupa ce vola a doborit o parte din gard, unul dintre debitori, Dumitru Motorga, a indemnat celelalte doua familii sa se arunce in fata utilajului, ceea ce

s-a si intimplat. In acel moment, a intervenit detasamentul de jandarmi, doua persoane fiind sanctionate contraventional.

„Pe timpul desfasurarii executarii judecatoresti, efectivele de jandarmi au luat masurile necesare pentru detensionarea situatiei“, a spus maior Crinel Zaharescu, adjunctul comandantului pentru ordine publica din cadrul CJJ Mehedinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...