15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrins cind incerca sa intre ilegal in tara

Prins cind incerca sa intre ilegal in tara

Fanel Lanceru, de 34 de ani, din judetul Vilcea, a fost surprins de politistii sirbi din Punctul de Trecere a Frontierei Djerdap, in timp ce incerca sa intre fraudulos in Romania. El a fost sanctionat de politia sirba cu interdictie de a intra pe teritoriul sirbesc pe o perioada de un an.

Cazul a fost preluat de politistii de frontiera mehedinteni, care, in urma primelor cercetari, au constatat ca Fanel Lanceru a iesit legal din tara in cursul lunii mai, calatorind in Italia. Intentionind sa se intoarca in Romania, vilceanul s-a prezentat pe 25 iulie la frontiera croato-sirba si, intrucit nu avea viza pentru Serbia, nu i s-a permis intrarea in aceasta tara.

„Ajutat de un cetatean sirb, contra sumei de 20 de euro, el a trecut fraudulos frontiera din Croatia in Serbia, ajungind pina la Djerdap, unde a fost surprins de organele de ordine sirbesti. Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei unui stat strain“, a spus subcomisar Mariana Cenea, purtatoarea de cuvint a Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Mehedinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS