Acasă Actualitate Populatia nu are incredere in administratorii de bloc

Populatia nu are incredere in administratorii de bloc

-

Conducerea Serviciului de Coordonare Asociatii de Proprietari din cadrul Primariei Craiova ii va cere viceprimarului Sorin Iordache sa suplimenteze numarul de angajati. Marian Giubelan, seful serviciului, a declarat ca a luat aceasta decizie deoarece din 2002 de cind se ocupa de asociatiile de proprietari numarul angajatilor a ramas acelasi. „Actiunile pe care le-am initiat in aceasta perioada la asociatiile de proprietari ne-au aratat ca nu facem fata solicitarilor. Din 2002 sintem doar opt persoane. De aceea ii vom cere viceprimarului Sorin Iordache sa ne aprobe angajarea a cel putin12 persoane“, a declarat Marian Giubelan.

Locatarii ii suspecteaza pe administratori de frauda

Asaltata de locatarii nemultumiti, conducerea Serviciului de coordonare va verifica activitatea asociatiilor de proprietari nominalizate in solicitari. Din cele peste 600 de cereri, aproape o treime solicita control financiar-contabil al activitatii administratorilor, un sfert sint nemultumiri legate de repartizarea consumului de apa facturat la intretinere, iar restul plingeri legate de activitatea asociatiei. „Din numarul total, jumatate vor fi verificari contabile, pentru ca de multe ori oamenii nu se adreseaza asociatiei, ci Serviciului de coordonare. Este posibil ca locatarii sa nu aiba incredere in administratori, dar la un moment dat trebuie sa se adreseze si lor pentru ca noi nu mai facem fata“, a mai spus Giubelan. Conducerea serviciului se asteapta la o avalansa de cereri pentru reparatii la structurile de hidroizolatii in perspectiva iernii care va veni, bazindu-se pe faptul ca asociatiile de proprietari nu se implica in aceste lucruri.

ȘTIRI VIDEO GdS

Spania, din nou campioană europeană la handbal

Naționala masculină de handbal a Spaniei a rușit să-și apere titlul de campioană europeană la handbal masculin. Ibericii au învins reprezentativa...