9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO slatineanca s-a plins la OJPC ca inghetata este prea rece

O slatineanca s-a plins la OJPC ca inghetata este prea rece

Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Olt au fost luati prin surprindere zilele trecute de o sesizare mai neobisnuita. Dupa ce in urma cu citeva luni un locuitor din comuna Vadastra sesiza OJPC ca vecinul sau aproape ca i-a darimat casa deoarece isi uda gradina cu apa din fintina, iar apa ii trece pe sub casa, lucru care nu se intimpla atunci cind poua, acum a venit rindul altei sesizari neobisnuite.

O slatineanca a reclamat inspectorilor ca inghetata cumparata de la o ghereta de pe strada a fost prea rece. In consecinta, aceasta le cerea oamenilor legii sa ia atitudine.

„Am vazut si citit multe reclamatii de cind sint director al acestei institutii, insa aceasta cred ca le intrece pe toate! O doamna din Slatina ni s-a plins ca a cumparat o inghetata si ca aceasta a fost prea rece! La inceput am crezut ca e o gluma, dar era foarte adevarat. Oare ce ar fi vrut sa facem? Sa-i incalzim inghetata?“, a spus contrariat seful OJPC Olt, Ion Carzon.

Inspectorii OJPC au mai primit zilele trecute o reclamatie care i-a uimit. Un cetatean reclama ca doctorul veterinar din comuna i-a omorit calul dupa ce i-a facut o injectie. „Nu stim ce sa mai credem! Ni se cere sa luam masuri impotriva unui doctor veterinar care, dupa ce a facut o injectie unui cal bolnav, ar fi omorit animalul. Noi am verificat reclamatia si am aflat ca animalul respectiv era foarte grav bolnav. Doctorul si-a facut datoria, dar nu i-a garantat omului ca ii va salva calul. Acum, stapinul calului, in loc sa mearga la politie sau la DSV, vine la noi“, a mai spus Carzon. Seful OJPC Olt a mentionat ca, in ultimul timp, numarul reclamatiilor cu caracter mai „aparte“ a crescut semnificativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS