16.8 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCoregrafia Festivalului „Mamaia Copiilor“ a fost asigurata de micutii din Craiova

Coregrafia Festivalului „Mamaia Copiilor“ a fost asigurata de micutii din Craiova

Reusita Festivalului „Mamaia Copiilor“ de anul acesta a depins in mare masura de talentul micutilor din Craiova, prezenti pe litoral. Putini stiu ca, pe linga cele doua craiovence care s-au intors cu premii – Andreea Croitorescu si Francesca Pirvanescu, zece membri ai formatiei de dans modern „Stelutele“, din cadrul Cercului Militar Craiova, au animat atmosfera festivalului seara de seara.

„Preselectia lor s-a facut inca din decembrie. Atunci am trimis casete, dupa care, in mai, s-a facut selectia finala pentru festival. Dintre «stelutele» noastre au fost alese opt fetite si doi baieti, cu virste cuprinse intre sase si 12 ani, toti elevi la Scolile 23 si 24 din Craiova“, a spus Ana Maria Paun, profesor instructor. Din juriul care a ales formatiile de dans ce au sustinut momentele coregrafice ale Festivalului „Mamaia Copiilor“ s-au numarat Catalin Crisan, Corina Chiriac, Horia Moculescu, Ileana Sipoteanu etc.

Ponderea craiovenilor pe scena festivalului a fost net superioara. Alaturi de olteni au mai dansat majorete din Bucuresti, Bacau si Calarasi. Instructorii care i-au pregatit pe micuti spun ca „Stelutele“ noastre au fost la inaltime, fiind apreciate de juriu, aplaudate de spectatori si premiate cu diplome de excelenta de posturile de televiziune si radio locale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS