14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePremiul special al juriului la Festivalul „Mamaia Copiilor“

Premiul special al juriului la Festivalul „Mamaia Copiilor“

Andreea Croitorescu, minivedeta de opt ani care a reprezentat Doljul la Festivalul „Mamaia copiilor“, s-a intors acasa incarcata de premii. Chiar daca nu a cistigat marele trofeu, asa cum isi propusese, Andreea a primit doua premii speciale: unul al juriului si altul oferit de grupul muzical de copii „Bim-Bam“. Micuta craioveanca si-a imbogatit trofeele cu o bicicleta, pentru care a facut deja o pasiune, si alte doua cadouri.

Ea se pregateste pentru urmatorul festival, constienta ca nu lipsa de talent a impiedicat-o sa cistige marele premiu. Dovada sint numeroasele diplome obtinute la concursurile de muzica din tara: premiul III la Festivalul International „Ghiocelul de Argint“ de la Arad, premiul III luat cu grupa de la Palatul Copiilor la acelasi festival, premiul II la cea de-a doua editie a Festivalului „Micul Artist“ – sectia muzica, grupa de virsta 5-10 ani, locul I la concursul organizat de Palatul Copiilor, la dans modern si de revista, premiul I la concursul judetean „De ziua ta, copile!“ etc.

La numai opt ani, Andreea a ajuns in grupa de performanta de dansuri moderne si de societate organizate de Palatul Copiilor, face balet la Scoala Populara de Arta, studiaza muzica tot la Palatul Copiilor si, in particular, pianul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS