14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateS-a ales cu amnezie dupa ce a cazut de la etajul patru

S-a ales cu amnezie dupa ce a cazut de la etajul patru

O craioveanca a scapat cu viata ca prin minune dupa ce a cazut de la etajul patru al blocului in care locuieste.

Georgeta Marica, de 37 de ani, din cartierul Craiovita Noua, a fost adusa in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 0.00, la spital, de catre echipajul SMURD. Femeia suferise un politraumatism, dupa ce cazuse de pe balconul apartamentului sau situat la etajul patru al blocului 164C.

Dupa acordarea primelor ingrijiri, victima, in stare de soc, a fost internata pentru supraveghere medicala in Spitalul de Urgenta Craiova. Potrivit medicilor, starea femeii este destul de buna, avind in vedere cele intimplate.

„Pacienta s-a prezentat in camera de garda constienta, dar dezorientata, cu amnezie. In afara de o fractura de antebrat, care a fost imobilizata, nu a creat alte probleme. Urmeaza acum sa fie supusa unor investigatii amanuntite si in regiunea toraco-abdominala pentru a se vedea daca nu cumva prezinta si alte leziuni, dar, in general, starea ei este destul de buna“, a declarat dr. Otilia Margaritescu, medic specialist neurochirurg. Dr. Margaritescu a mai spus ca bolnava prezinta leziuni la nivelul fetei, care nu este exclus sa fi fost produse prin agresiune.

Locatarii blocului 164 C nu stiau foarte multe despre vecina lor Georgeta Marica, decit ca femeia este casatorita, nu are copii si este o fire destul de retrasa. Lucratorii Sectiei 5 Politie au demarat cercetarile pentru a stabili daca femeia a cazut pur si simplu, a incercat sa se sinucida sau a fost impinsa de cineva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS