11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSpitalul de Urgenta Craiova - adapostul saracilor

Spitalul de Urgenta Craiova – adapostul saracilor

Inca o persoana fara adapost a ajuns la Spitalul de Urgenta Craiova. Spune ca se numeste Tanti Marani si are 64 de ani. A fost adusa marti seara cu salvarea la urgenta spitalului, fiind gasita pe peronul garii Craiova cu soldul dizlocat, dupa ce a fost batuta de aurolaci. Nu are locuinta si nici familie, afirmind ca de peste trei ani traieste pe strazi.

„Locuinta mi-au luat-o rudele, au uneltit impotriva mea si m-au lasat pe drumuri. Traiam bine, aveam apartament cu doua camere si casa. Locuiam la blocul 66, scara D1 in Craiovita Noua. Asta a fost ultima mea adresa. De 25 de ani locuiam pe la rude, dar m-au dat afara. In gara, m-au batut nenorociti ca si mine, fara adapost si familie. Voiau sa ma goneasca, sa-mi ia locul in care ma adaposteam. M-au lovit rau, m-au batut pina mi-au rupt si picioarele. Am dureri ingrozitoare!“, a spus plingind femeia.

Spune ca a primit pensie pina acum un an. De atunci, nu mai are nici un venit, traieste din banii pe care-i cistiga muncind cu ziua pe la cei care o solicita sau chiar din cersit. Femeia este confuza, memoria jucindu-i feste, fiecarei persoane spunindu-i alta poveste in ceea ce priveste identitatea si viata ei.

„Am lucrat in orasul Bacau. Dupa ce m-am pensionat am venit in Craiova, unde m-am stabilit. Am avut pensie, dar nu stiu de ce nu o mai primesc… De un an maninc ce gasesc si traiesc din mila oamenilor, flaminda si murdara pe scaunele din gara!“, a mai spus Tanti Marani.

Cadrele medicale au solicitat ajutorul politiei pentru stabilirea identitatii femeii. Daca are pensie si este asigurata la CAS, va fi internata in Centrul de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Craiova.

Cei care o recunosc sint rugati sa se adreseze Spitalului de Urgenta Craiova sau politiei pentru stabilirea identitatii si pentru solutionarea cazului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS