18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Masina lui Bulucea are numarul diavolului!“

„Masina lui Bulucea are numarul diavolului!“

Proaspat instalat in functie, primarul Craiovei, Antonie Solomon, are de gind sa restructureze administratia pentru ca, spune el, cu unii dintre actualii functionari nu poate lucra. Pe de alta parte, acesta vrea sa scape si de ultimele vestigii mobiliare si imobiliare ce au apartinut ex-primarului Vasile Bulucea.

In ceea ce priveste posibilele „despartiri“ de unii directori, Solomon nu a vrut sa intre in detalii. „Cei care au gresit si au intinat imaginea primariei sa plece. Daca nu, ii dau eu afara. Sa nu vina cu interventii“, a atentionat acesta, mentionind ca are in minte citeva nume sonore din vechea administratie cu care nu mai poate lucra, dar ca „lista lui Solomon“ nu va fi facuta publica deocamdata. Solomon isi desfasoara activitatea intr-una dintre salile de sedinte ale institutiei deoarece biroul din care a plecat fostul primar Vasile Bulucea inca nu a fost amenajat. Noul primar vrea sa il decoreze „elegant si simplu“, dupa cum s-a exprimat, deoarece actualul mobilier ii creeaza o stare de „disconfort psihic“. Din recuzita lui Bulucea, Solomon vrea sa renunte in primul rind la scaun si la masina de serviciu, o Skoda Octavia.

„Nu vreau scaunul ergonomic din birou. Nu ma simt bine pe scaunul lui Bulucea. Si masina vreau s-o schimb, poate iau o Dacia Solenza sau Logan. Daca nu o schimb, macar iau alt numar de inmatriculare. Asta de acum (DJ-66-PMC) e numarul diavolului“, a spus Solomon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS