Acasă Actualitate Antonie Solomon a plins la televizor

Antonie Solomon a plins la televizor

-

Ii aud pe vecini cind trag apa la baie“, s-a confesat primarul Craiovei

Proaspătului primar al Craiovei, Antonie Solomon, i-au dat lacrimile in timp ce se afla la o emisiune a unui post local de televiziune, transmisă luni seară. Primarul a răspuns, timp de două ore şi jumătate, intrebărilor telespectatorilor, care l-au bombardat cu probleme de tot soiul, unele vechi de ciţiva ani, iar altele pe care Solomon a promis că le va rezolva după ce va fi numit primar. Obosit de atitea probleme ridicate de cetăţenii Craiovei, in jurul miezului nopţii edilul-şef al Craiovei a recunoscut că nu mai are timp de familie şi că a fost nevoit să se mute la bloc pentru a fi mai aproape de oameni. „Sint mindru de vila pe care am construit-o la Leamna, dar mă duc rar pe acolo pentru că nu mai am timp. Acum locuiesc in Craiova, la bloc, pentru a fi mai aproape de problemele oamenilor. In felul acesta aud prin ziduri tot ce se intimplă in apartamentele vecinilor mei, chiar şi atunci cind aceştia trag apa la baie“, a precizat Solomon. Intrebat de moderator dacă mai are timp de familie, primarul a răspuns că acum are două familii. Una mare, reprezentată de populaţia care l-a votat pe 20 iunie, şi alta mai mică, reprezentată de familia sa. „In seara asta mă intorc la familia mea mai mică. După atitea intrebări trebuie să ajung şi pe acasă, pentru că oamenii au nevoie de un primar odihnit“, a declarat Solomon, moment in care ochii i s-au umezit de lacrimi.

Solomon pleacă la Bucureşti după bani

Dacă la inceputul emisiunii primarul a afişat o mină relaxată şi increzătoare, după zecile de probleme cu care a fost asaltat pe parcursul celor două ore, Antonie Solomon a părut ingrijorat de dezastrul din infrastructura oraşului. Foştii angajaţi sau oamenii simpli i-au cerut primarului să le rezolve problemele cu aleile dintre blocuri, cu iluminatul public sau cu nivelarea terenului din faţa caselor. Solomon a declarat că zilele următoare va pleca la Bucureşti pentru a bate la uşile miniştrilor, in special la Miron Mitrea, cărora vrea să le ceară sume mai mari decit pină acum pentru dezvoltarea oraşului. „Pină in prezent, Craiova a fost ocolită de fonduri substanţiale de la buget. A venit timpul ca guvernul să mă ajute să pun in practică tot ceea ce mi-am propus“, a declarat edilul-şef. Solomon a mai anunţat că pentru locuinţele sociale construite prin ANL, primăria va intocmi liste noi de priorităţi, urmind ca persoanele care au intr-adevăr nevoie de o locuinţă să beneficieze de facilităţile oferite de stat.

ȘTIRI VIDEO GdS

O procuroare a încasat diurne necuvenite de aproape 33.00 de lei

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, Otilia Iolanda Isac (fostă Micloșină), a fost dată în judecată de Administrația Națională a Rezervelor...