16.8 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimarul din Dubova - Mehedinti, ales dupa al treilea tur de scrutin

Primarul din Dubova – Mehedinti, ales dupa al treilea tur de scrutin

Dupa trei incercari, locuitorii comunei mehedintene Dubova au reusit sa-si desemneze primarul. Al treilea tur de scrutin al alegerilor locale a avut loc duminica in comuna Dubova, judetul Mehedinti. Pentru ca oamenii sa-si exprime optiunea electorala, au fost organizate trei sectii de votare, una la sediul primariei, iar celelalte doua in satele Eibental si Baia Noua.

Comuna Dubova are 1.153 de locuitori, dintre care 859 cu drept de vot. Plictisiti dupa doua tururi de scrutin, locuitorii comunei s-au prezentat duminica la urne in numar mai mic decit pe 20 iunie, respectiv 694 de alegatori fata de 736 in urma cu o saptamina.

Comuna Dubova a fost foarte aproape de organizarea celui de-al patrulea tur de scrutin, doar doua voturi facind departajarea dintre cei doi candidati la functia de primar. Antonie Terescu – PSD este cel care va ocupa fotoliul de primar al comunei pentru urmatorii patru ani. El a reusit sa obtina 348 de voturi fata de cele 346 acumulate de contracandidatul sau, Eduard Flosca – PD.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS