10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBechetul a scapat de impostori

Bechetul a scapat de impostori

Orasul Bechet, cel de-al saptelea de pe harta judetului Dolj, va fi condus, in urma votului de duminica, cel putin patru ani, de primarul liberal, Constantin Oclei. Inginer agronom de meserie, Oclei a convins electoratul ca orasul are nevoie de el impotriva tuturor presiunilor si a minciunilor care s-au vehiculat in campania electorala.

„S-a mers pina acolo incit oameni care lucreaza la o publicatie de care nici nu am auzit pina atunci, Gazeta de Craiova, s-au dat redactori de la ziarul pe care-l stie toata lumea, Gazeta de Sud, cerindu-mi parerea despre anumite evenimente si denaturind declaratia pe care am facut-o. Chiar daca am fost in campanie electorala, nimic nu poate sa justifice timpenia pe care au facut-o acei oameni punindu-mi in circa taxe pe drumuri pe care nu m-am gindit vreodata sa le pun, chiar si pentru faptul ca ar fi ilegale. Am inteles ca acea publicatie apare numai in Craiova. Profitind de faptul ca in Bechet nu se stia de existenta ei, au provocat confuzie, recomandindu-se ca fiind de la Gazeta. La care alta Gazeta te poti gindi decit la cea pe care o stie toata lumea!“, spune cu naduf Constantin Oclei.

Experimentul Bechet a demonstrat ca acolo unde electorii au fost informati corect cu privire la potentialul si corectitudinea candidatilor stiu sa aleaga. „Vreau sa multumesc ziarului Gazeta de Sud pentru corecta informare a electoratului din Bechet. Fara acest ziar, care a prezentat informatii corecte despre mine si despre contracandidatul meu, nu stiu daca as fi reusit. Doar in acest mod oamenii au putut sa decida, in cunostinta de cauza, cine este cel care le va conduce orasul timp de patru ani. Ziarul a demonstrat inca o data ca sustinerea orbeste a partidului de la putere este o moda care a trecut, iar publicatia este aproape de oameni, si nu de partide. Din acest colt de pagina vreau sa-i asigur pe toti locuitorii din Bechet ca imi voi exercita mandatul doar bazindu-ma pe lege si pe nevoile oamenilor!“, a spus primarul Bechetului, Constantin Oclei.

Pastrindu-ne in sfera declaratiilor, putem sa-l asiguram si noi pe proaspatul edil- sef ca in urmatorii patru ani vom fi cu ochii pe Primaria Bechet si-i vom contoriza toate realizarile si greselile. Doar asa putem sa-l ajutam sa fie corect!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS