5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEurodesk va functiona si in Banie

Eurodesk va functiona si in Banie

Reteaua Eurodesk va fi instalata si in Craiova, in cursul anului 2004. Acest tip de serviciu ofera posibilitatea solicitarii si obtinerii de informatii de interes pentru tineri, prin accesarea numarului de telefon gratuit 0800080310. Desi, in Romania, reteaua este formata din noua puncte de informare, exista un singur centru de acest gen, la Bucuresti.

Informatia care circula in sistemul Eurodesk se refera la programele finantate la nivel european si national, telefoane utile, persoane de contact pentru domenii de interes specific, precum si la documente europene si nationale. Sistemul foloseste un program proiectat special pentru administrarea informatiei si oferirea rapida de raspunsuri la intrebarile tinerilor. La cerere, ele pot fi tiparite si transmise, pentru a se putea completa acest proces de informare.

„Foarte multi oameni, in special tineri, acceseaza numarul nostru de telefon. Informatiile cerute se refera in special la diverse asociatii care ofera servicii pentru ei. Serviciul Eurodesk cumuleaza telefonia publica si difuzarea informatiei la nivel national si local pe baza tehnologiei moderne, pentru a acoperi spatiul european“, a declarat una dintre persoanele care se ocupa de informarea clientilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS