6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident mortal la Optasi-Olt

Accident mortal la Optasi-Olt

Un grav accident de circulatie petrecut in seara de vineri, 11 iunie, pe raza comunei Optasi din judetul Olt s-a soldat cu decesul a trei persoane si ranirea altor doua. Bebe Marin Simitroc, de 31 de ani, din Drobeta Turnu Severin, era la volanul unui autoturism marca Dacia 1310 cu numarul de inmatriculare MH-01-STM si se indrepta impreuna cu familia lui si cea a fratelui sau spre Bucuresti, unde urma sa participe la o cununie civila.

Pentru ca nu a adaptat viteza la conditiile meteo de trafic, intr-o curba de pe raza comunei Optasi, autoturismul a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu o autospeciala marca Roman avind numarul OT-02-EWI, condusa regulamentar de Sorinel Petrescu, de 27 de ani, din Craiova.

In urma impactului au decedat fratele soferului severinean, Gigi Simitroc, de 32 de ani, si fetita acestuia, de numai cinci ani, Bianca, precum si sotia soferului, Nicoleta Simitroc, de 32 de ani, insarcinata in luna a cincea. Soferul Bebe Marin Simitroc a fost internat la Spitalul de Urgenta din Craiova, iar sotia fratelui acestuia, Adela, de 29 de ani, era in stare de soc la Spitalul Judetean din Slatina. Fiica soferului, de sapte ani, a scapat ca prin minune cu leziuni usoare. Politistii efectueaza cercetari in vederea stabilirii cauzelor exacte ce au dus la producerea tragicului eveniment rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS