Acasă Actualitate Lenuta are o casa

Lenuta are o casa

-

In urma articolului „Dupa ce rudele i-au luat casa, o craioveanca de 83 de ani a ramas pe drumuri“, aparut in Gazeta de Sud, E.B., din Craiova, s-a oferit sa aiba grija de Lenuta Constantin. Femeia de 67 de ani a fost impresionata de situatia Lenutei si a fost de acord sa o primeasca in garsoniera in care traieste alaturi de sora ei. Desi nu are o situatie materiala excelenta, E.B. vrea sa o ingrijeasca pe batrina.

Lenuta Constantin, la cei 83 de ani a fost lasata pe drumuri de rude, dupa ce a fost indusa in eroare si convinsa sa semneze un act prin care le ceda casa in care locuia. De atunci, ea traieste intr-o camera pentru care plateste 25.000 de lei pe noapte. Banii pentru chirie si mincare sint obtinuti din cersit si sint foarte putini.

„Dupa ce am citit articolul din Gazeta de Sud, m-am hotarit sa faca un gest de omenie si sa o ajut. O primesc sa stea la mine fara sa am nici o pretentie. In plus, o sa-i ofer aceleasi conditii pe care le are si sora mea, care sta cu mine si care e bolnava. Singurul lucru pe care il cer in schimb este respect“, a declarat E.B.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Aveţi nevoie de odihnă și detașare de cotidian în prima parte a săptămânii. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că o consultație medicală...

Bancul zilei

Tu, nevastă, este adevărat că ai avut mai mulţi bărbați înainte să te măriţi cu mine?Măi, omule, aseară ți-a plăcut?Mi-a plăcut!Dar alaltăseară...