Acasă Actualitate Lenuta are o casa

Lenuta are o casa

-

In urma articolului „Dupa ce rudele i-au luat casa, o craioveanca de 83 de ani a ramas pe drumuri“, aparut in Gazeta de Sud, E.B., din Craiova, s-a oferit sa aiba grija de Lenuta Constantin. Femeia de 67 de ani a fost impresionata de situatia Lenutei si a fost de acord sa o primeasca in garsoniera in care traieste alaturi de sora ei. Desi nu are o situatie materiala excelenta, E.B. vrea sa o ingrijeasca pe batrina.

Lenuta Constantin, la cei 83 de ani a fost lasata pe drumuri de rude, dupa ce a fost indusa in eroare si convinsa sa semneze un act prin care le ceda casa in care locuia. De atunci, ea traieste intr-o camera pentru care plateste 25.000 de lei pe noapte. Banii pentru chirie si mincare sint obtinuti din cersit si sint foarte putini.

„Dupa ce am citit articolul din Gazeta de Sud, m-am hotarit sa faca un gest de omenie si sa o ajut. O primesc sa stea la mine fara sa am nici o pretentie. In plus, o sa-i ofer aceleasi conditii pe care le are si sora mea, care sta cu mine si care e bolnava. Singurul lucru pe care il cer in schimb este respect“, a declarat E.B.

Avatar

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.