Acasă Actualitate Doua familii din Segarcea au fugit cu banii oferiti ca ajutor

Doua familii din Segarcea au fugit cu banii oferiti ca ajutor

-

Romeo Ruset si Vasilica Ruset, din orasul Segarcea, au solicitat ajutor de urgenta pentru repararea locuintei lor, care a fost grav afectata in urma ploilor din ultima perioada. Primaria Segarcea le-a intocmit dosarul social in acest sens, iar Directia pentru Dialog, Familie si Solidaritate Sociala (DDFSS) Dolj le-a acordat suma de 35 de milioane de lei pentru reparatii.

Primaria Segarcea a decis ca din acesti bani sa cumpere materialele de constructii necesare repararii casei. Primind ajutorul, cele doua familii au uitat de locuinta, au vindut materialele si au fugit cu banii.

„Le-am intocmit dosarul social si cu cele 35 de milioane am decis sa le cumparam materialele de constructie necesare. Cele doua familii de romi au vindut materialele si au fugit. Primaria a anuntat Politia si Directia pentru Dialog, Familie si Solidaritate Sociala. Rudele lor ne-au spus ca nu aveau bani sa cumpere hrana pentru copii. Cele doua familii sint cautate de politie, in vederea recuperarii banilor“, a spus Nicolae Popa, primarul orasului Segarcea.

Zeci de milioane pentru familiile sarace

DDFSS Dolj ofera ajutoare de urgenta persoanelor ale caror locuinte au fost afectate de calamitatile naturale, dar si familiilor fara posibilitati materiale. „Se primesc saptaminal sute de solicitari de sprijin. Ajutorul de urgenta se acorda dupa ce a fost intocmit dosarul cu ancheta sociala“, a mentionat Virgil Dragomirescu, directorul general al DDFSS. Anul acesta au fost acordate 24 de ajutoare de urgenta, cuprinse intre zece si 30 de milioane de lei.

Avatar

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.