Acasă Actualitate Conducerea Combinatului Doljchim Craiova a fost destituita

Conducerea Combinatului Doljchim Craiova a fost destituita

-

Cutremur la sucursala Doljchim Craiova a SNP Petrom

Intreaga conducere a societatii a fost destituita de Compania Nationala a Petrolului SNP Petrom, proprietarul Combinatului chimic Doljchim Craiova, in urma anchetei privind ultimele doua evenimente in care au fost implicate autocamioane incarcate cu azotat de amoniu din societatea craioveana.

Conducerea SNP Petrom l-a eliberat din functie pe directorul general Ion Gherghe, precum si pe directorul economic si comercial, acestia fiind transferati in cadrul sucursalei Petrom Craiova. Aceasta este prima masura de sanctionare luata in urma exploziei de la Mihailesti, soldata cu 18 morti si 13 raniti.

„Fostul director Ion Gherghe se elibereaza din functie, pentru deficiente in manipularea si desfacerea produselor periculoase care se fabrica in cadrul combinatului si va fi inlocuit de Cornel Lascu, fostul sef al Serviciului Mecanoenergetic al combinatului. De asemenea, au fost schimbati directorul comercial, Vasile Lazarescu, si Ani Giurgiteanu, fost director economic. Functia de director comercial s-a desfiintat la Doljchim, ca urmare a trecerii activitatii comerciale la baza de aprovizionare de la Floresti. Deciziile de eliberare din functii au fost luate ca urmare a finalizarii verificarilor, de catre echipa noastra de control“, a declarat purtatorul de cuvint al SNP Petrom Bucuresti, Gabriel Nastase.

ȘTIRI VIDEO GdS

Doi tineri au fost găsiți morți într-o mașină, în Bacău

Un tânăr de 19 ani şi iubita lui de 16 ani, au fost găsiţi morţi în dimineaţa zilei de luni, într-o maşină parcată pe o stradă din comuna Secuieni, judeţul Bacău.

Warner Bros a anunțat când va apărea „The Matrix 4“

Cel de-al patrulea film din seria cinematografică „The Matrix“ şi lungmetrajul „The Flash“ vor fi lansate pe marile ecrane în 2021 respectiv...