16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMiliardele de la 6 din 49 au scos oamenii la vot

Miliardele de la 6 din 49 au scos oamenii la vot

Slatinenii au luat cu asalt ieri toate cele cinci puncte de lucru ale Loteriei Romane deschise in oras. Oamenii si-au cumparat bilete la extragerea speciala Loto 6/49, unde fondul de cistig a ajuns la fabuloasa suma de peste cinci milioane de euro (adica 200 de miliarde de lei), dupa 13 saptamini consecutive de ghinion.

Potrivit directorului sucursalei Olt a Loteriei Romane, Gheorghe Iordanca, daca la extragerea din 30 mai s-au jucat in jur de noua mii de bilete, de data aceasta, s-au jucat peste 20.000 de bilete.

„Oamenii sint atrasi de faptul ca intreg fondul de cistiguri care se va aduna pentru acest joc, peste cinci milioane de euro, va fi atribuit indiferent daca va exista cineva care va nimeri sau nu cele sase numere. Premiile au devenit extrem de consistente, in special la categoriile a II-a si a III-a la acest joc: 2,5 milioane de euro, respectiv un milion de euro, in total peste 40 de miliarde de lei. La sumele mentionate se vor adauga si incasarile din aceasta saptamina. Incasarile strinse la 6/49 cu prilejul extragerii din 30 mai au ajuns la 1,5 miliarde de lei in Olt, iar cu ce s-a jucat in ultima saptamina cred ca vom depasi 2,2 miliarde de lei“, a spus Gheorghe Iordanca. Aceia care vor nimeri cinci numere la acest joc se vor alege cu cel putin 1,5 miliarde de lei si o Dacia Solenza – cu conditia sa fie de maximum 100 de cistigatori. Pentru persoanele care vor indica toate cele sase numere cistigatoare, premiul va reprezenta 1,5 milioane de euro, plus un apartament in Capitala.

De la loto, la vot

Ieri, in ziua extragerii celor mai mari sume din istoria Loteriei Romane la categoriile a II-a si a III-a de la Loto 6/49, a avut loc si primul tur de scrutin pentru alegerile locale. Din acest motiv, cei care aveau de gind doar sa joace la Loto au mers si la sectiile de votare la care erau arondati. Marian Paraschiv era decis ieri sa nu voteze:. „Nu voiam sa votez pe nici unul, ca toti sint niste hoti. Da’ am mai vorbit cu niste prieteni care jucau si ei la loto si am mers dupa aceea impreuna la sectiile de vot, ca eram cu totii pe aceleasi liste. Era si in drumul meu spre casa. Da’ altfel nu mergeam la vot“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS