25.3 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiovenii au „votat“ la agentiile Loto

Craiovenii au „votat“ la agentiile Loto

Agentiile Loto din Craiova au fost luate cu asalt ieri. Zeci de persoane si-au incercat norocul la Loto 6/49, in speranta ca vor cistiga cele 80 de miliarde de lei puse in joc – 40 de miliarde la categoria I si 40 de miliarde la categoria a II-a.

In timp ce la sectiile de votare, pina la ora 11.00, populatia nu s-a inghesuit sa voteze, rindurile la loterii erau impresionante. „La vot nu m-am dus, m-am saturat de promisiuni! Nici nu mai stiu cu care sa votez. Mai bine joc la Loto! La atitia bani pusi in joc, poate am si eu noroc de data asta. Stau de o ora la rind, dar nu plec, tin neaparat sa joc!“, a spus Constantina M., pensionara.

„Tragerea speciala Loto 6/49 a verii“ a oferit si cite un bonus fiecarui jucator: un loz in plic in valoare de 10.000 de lei oferit „gratis“ pentru fiecare bilet cumparat. „La atitia bani necistigati si raportati saptamina de saptamina, normal ca-si pot permite! Nu sint tot banii nostri? Daca ar oferi si candidatii Craiovei macar o promisiune realizabila, ar merge lumea sa-i voteze, dar, cum situatia este asa cum o stim…“, a spus Ionut Mitean, unul dintre oamenii asezati la rind la agentia Loto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS